Vyras sužalojo girtos sugyventinės mažametį vaiką

Sugyventinių konflikte nukentėjo mažylis. Vaikas – ligoninėje, motina blaivosi, jos sugyventinis – areštinėje.

Ketvirtadienį vakare, apie 21 val., uostamiesčio policijos patruliai skubėjo į Žardininkų gatvę, kur tarp drauge gyvenančių vyro ir moters vyko triukšmingas barnis ir net muštynės.

Policininkai buvo iškviesti raminti vyro, kuris esą smurtavo prieš moterį.

Paaiškėjo, kad labiausiai nukentėjo apie pusantrų metų amžiaus moters vaikas, jam buvo sumušta galva, medikai vėliau mažyliui diagnozavo smegenų sukrėtimą ir paguldė į ligoninę.

Aiškindamiesi aplinkybes pareigūnai sužinojo, kad apgirtusi (1,86 prom.) 35 metų moteris priekaištavo sugyventiniui dėl to, kad jis nedirba. Įširdęs vyras, kaip pasakojo jo sugyventinė, stumdė vaiką ant rankų laikiusią moterį, trankė duris, išdaužė durų stiklą.

Pareigūnams pasirodė, kad konflikte aktyvesnis buvo visiškai blaivus vyras, todėl jį išvežė į komisariatą ir uždarė į areštinę. Tikimasi, kad penktadienį jis bus apklaustas ir patikslins vakaro įvykius.

Vaikelis gydomas ligoninėje. Jo motina liko namuose.

Apie incidentą bus pranešta Vaikų teisių apsaugos tarnybai, motina gali būti baudžiama už vaiko nepriežiūrą. Jos elgesys netoleruotinas jau vien todėl, kad kad būdama girta ji neužtikrino mažylio saugumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir VĖL vyriškis bobos kaltę prisiėmė?..

KLB

KLB portretas
Motinas gegutes kastruot,o ka daryt su patinais-kuiliais,kurie soka ant bet ko ir bet kur.Kiek bekalbetume,o vyras visomis prasmemis stipresnis,tai jam reiketu valdytis.Neteisinu moteru,bet jas palauzti lengviau-kai kurias jega,kai kuris svelnumu,kai kurias bauginimais ir t.t.Atsakingi abu,bet daugiausia yra kaltinama moteris.O kur jus vyrai?!Kur jusu atsakomybe?

Kol nepradės

Kol nepradės portretas
tokiu degradu šoauditi tep kap darė kedys tol nieko nebus
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių