Žardininkų mikrorajono gyventojus šiurpina jauni chuliganai

Pietinėje miesto dalyje gyvenančius klaipėdiečius gąsdina agresyviai nusiteikę tipai – pastaruoju metu nuo užpuolikų Žardininkų mikrorajone nukenčia ir moterys, ir vyrai.

Interneto socialiniuose tinkluose ėmė plisti pranešimas apie "Žardininkuose" siautėjančią vaikinų grupę, esą neseniai čia buvo užpulta jauna mergina.

Panašu, kad plėšikai tyko lengvo grobio – griebę už rankinės ar rankoje laikomo telefono vikriai pasipusto padus. Paprastai išsigandusi auka nė nespėja susigaudyti, kas įvyko, ir juolab neįsimena veidų.

Prieš porą dienų panašiai nutiko ir vienai klaipėdietei. Kaip pati pasakojo, Žardininkų gatve ji ėjo namo iš darbo, kai išgirdo greitus žingsnius. Jau buvo sutemę, tad nujausdama apie pavojų moteris atsisuko pažiūrėti, kas vyksta, ir pamatė į save atbėgančius vyrus.

Moteris nepasimetė – vikriai įlėkė į netoliese buvusią daugiabučio laiptinę ir pradėjo belsti į nepažįstamų žmonių duris, tuo metu užpuolikai pasišalino.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Jūratės Albrektienės, pranešimai apie incidentus Žardininkų mikrorajone išties padažnėjo. Tačiau pradėtų ikiteisminių tyrimų daugiau nei įprastai nėra.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Jos žodžiais, kartais jaunuolių kompanija užkabina išgėrusius, kartais vyresnius žmones, nebūtinai moteris.

Tiesa, vienam gyventojui kelionė namo baigėsi labai liūdnai.

Antradienį Klaipėdos policijai pranešta, kad ligoninėje Neurochirurgijos skyriuje dėl kaukolės skilimo ir kraujo išsiliejimo gydomas 1962 metais gimęs klaipėdietis.

Sužeistas vyras paaiškino, kad rugsėjo 7-osios vakarą ėjo Žardininkų gatvės namų kiemais iš parduotuvės, kai iš nugaros pajuto smūgį į galvą. Vyras nukrito ant žemės ir prarado sąmonę.

Po įvykio jis pasigedo kišenėje buvusios piniginės ir mobiliojo ryšio telefono "Lenova A700".

Pradėtas tyrimas dėl plėšimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ZARDININKU GYVENTOJAS

ZARDININKU GYVENTOJAS portretas
ZARDININKAI NARKOMANU LIZDAS 29 NAME NARKOMANIJA KLESTI POLICIJA ZINO NE KARTA GYVENTOJAI KREIPESI PAGALBOS VISIEM D Z I N POLOCIJA ZINO NEGAUDO O GYVENTOJAI KENCIA IR BIJO PASEKMIU

Anonimas

Anonimas portretas
Policija daro automobilių reidus,gaudo neblaivus vairuotojas ,o kad kaip anksčiau vaiksciotu po gatves ir kiemus ir zurieti tvarka tai matyt drąsos nebėra pas pareigunius, todėl jaunimas ir plesikauja

gyventoja

gyventoja portretas
Klaipedos m. administarcija, prašome įrengti apšvietimą ir kameros kiemuose. Kiemai Žardės raijone labai tamsus, pavoingi. Kada bus sutvakiytas Reikjaviko gatvės šaligatvis? plitelės iškeltos nuo šaknų, laukiama kada kas pargrius?
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių