Žemaitijoje siaučia vagys

Panašu, kad vagys dirba ir dieną, ir naktį. Iš anksto pasiruošę jie braunasi į privačius namus ir gvelbia viską, ką gali nesunkiai parduoti ir iš to pelnytis.

Šeštadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams pranešta apie tris tokias vagystes.

Apie 14 val. 42 m. vyras atvažiavo į baigiamą įrengti būstą Trušelių kaime ir rado vagių pėdsakus. Jie pagrobė dujų katilą, vertą 1112 eurų. Panašių vagysčių naujai statomuose uostamiesčio priemiesčių namuose būta daug.

Paprastai įtarimai krisdavo ant šiuose namuose įvairius darbus dirbusių darbininkų. Ne viena tokia vagystė buvo išaiškinta, tačiau didžioji dauguma liko „tamsios“.

Tos pačios dienos vakare 65 m. skuodiškė grįžo namo ir rado išlaužtą plastikinio lango rėmą. Vagis ieškojo auksinių papuošalų. Rado tik grandinėlę su pasagos formos pakabuku ir juvelyrinį dirbinį išsinešė. Moteris nurodė, kad jai padaryta žala – 200 eurų.

Dar vienas pranešimas apie vagystę policiją pasiekė jau po vidurnakčio. Skuode gyvenantis vyras parsirado namo apie 23 val. ir taip pat rado išlaužtą plastikinio lango rėmą. Taip į būstą įsibrovęs vagis rado 200 eurų ir nemažai juvelyrinių papuošalų. Nuostolius nukentėjusysis dar tikslina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Makas

Makas portretas
Niekas nesuspardo sliuzu, stai ir siaucia.

jei parašytų "Žemės planetoje siaučia vagys"

jei parašytų "Žemės planetoje siaučia vagys"  portretas
Ne,ne! Bet, kad ir visa Lietuva, tai nera -" Žemės planetos CENTRAS":))

to to D J

to to D J portretas
Ar būtumėte patenkintas, jei parašytų "Žemės planetoje siaučia vagys" ar vis dėlto reikėtų nesusmulkinti ir rašyti apie visatą?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių