Žiauri avarija lenkiant – sužaloti trys žmonės

  • Teksto dydis:

Antradienį apie 7.54 val. buvo gautas pranešimas, kad Klaipėdos r., kelyje Klaipėda-Veiviržėnai-Endriejavas, įvyko eismo įvykis, kurio metu nukentėjo žmonės. 

1986 m. gimusi klaipėdietė vairuodama automobilį "Opel Zafira", lenkdama priekyje važiuojantį kitą automobilį, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su tiesiai važiavusiu "Audi A6", kurį vairavo 1994 m. gimęs Rietavo r. gyventojas.

Į "Audi A6" dar trenkėsi iš paskos važiavęs "Mercedes Benz", kurį vairavo 1974 m. gimusi Klaipėdos r. gyventoja.

Eismo įvykio metu sužalotas "Audi A6" vairuotojas, "Opel Zafira" vairuotoja ir kartu vykęs keleivis, 2009 m. gimęs berniukas, kurie iš eismo įvykio vietos nuvežti į ligoninę. 

"Audi A6" vairuotojui medikai nustatė dubens kaulų lūžius, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių. "Opel Zafira" vairuotojai nustatyti sužalojimai: stuburo, juosmeninės dalies lūžis, ji paguldyta į Reanimacijos skyrių, 2009 m. gimusiam keleiviui nustatyti daugybiniai kūno sužalojimai. Jis paguldytas į Traumatologinį skyrių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mates ivyki

Mates ivyki portretas
Buvo tikrai kraupus vaizdas.

Kaimyne

Kaimyne portretas
Mano nuomone,tai visi tie lekiantys ir skubantys,galvoja esą nemirtingi....

M

M portretas
Su tokiais lenkimais tai kažkas nenormalaus. Dažnai važinėju keliu Šilutė-Klaipėda, tai tokių prisižiūriu.. man atrodo kad yra žmonių kuriems galvoje vietoj smegenų yra tiesiog pri ši kta. Lekia lenkia, nesvarbu nei kokios oro salygos, nei eismo intesyvumas, tiesiog lėkimas rizikuojant kitų vairuotojų sveikata ir gyvybe. Sukėlusiems tokias avarijas vairuotojo pažymėjimas apskritai nebeturi būti gražinamas!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių