Žiaurumui nėra ribų: prie šakos pririšo šunelį ir paliko numirti

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą vienoje socialinio tinklalapio „Facebook“ grupėje patalpintos nuotraukos šokiruoja – žmonės rado prie medžio pririštą jau negyvą šuniuką. Įrašo autoriai negali atsistebėti žmonių žiaurumu ir ragina padėti surasti taip pasielgusį nenaudėlį.

„Su drauge vaikščiodamos prie prūdo radome šakas, o prie jų buvo pririštas šuniukas. Deja, jau negyvas. Jei kas žinote, kieno čia darbas, praneškite“, – ragina įrašą ir nuotraukas patalpinusi Alma.

Moteris teigia, kad ši kraupų vaizdą užfiksavo Kretingos rajone esančiame Grūšlaukės kaime. Šis nesuvokiamas nusikaltimas netruko sulaukti didelio internautų dėmesio. Daugelis piktinasi tokiu žmonių žiaurumu ir viliasi, kad kaltieji bus surasti.

„Už ką ir kodėl taip savo keturkojus draugus nukankina. Jie juos myli, pasitiki jais, o jie kaip kokį daiktą išmeta ir palieka miriop. Tikiuosi, kad tam, kuris tai padarė, kas naktį sapnuosis košmarai“, – taip pasielgusiam kritikos negailėjo viena internautė.

„Absoliutus nužmogėjimas. Žmogau, kuris taip padarei, jei matai šią nuotrauką ir savo darbo rezultatą, skubiai kreipkis pagalbos. O šiaip, reiktų informaciją perduoti policijai, paklausinėti kaimo žmonių, gal žino, kieno šis šunelis galėtų būti“, – patarimų negailėjo Donatas.

„Nebent gali būti, kad šuniukas su pavadėliu pabėgo nuo šeimininkų, apsivyniojo, o niekas nepamatė“, – tokiu spėjimu pasidalijo Marija, tačiau jos spėjimą įrašo autorė atmetė, esą šunelis prie šakos buvo pririštas gan smarkiai.

Dar kiti internautai siūlė pasirašyti peticiją prieš gyvūnų kankinimą.

Portalas primena, kad pastebėjus tokį ar panašų atvejį reiktų nedelsiant pranešti policijai Bendruoju pagalbos telefonu 112 arba policijos elektroninių paslaugų sistemoje epolicija.lt.

Šiuo metu už žiaurų elgesį su gyvūnu, jei jis dėl to žuvo arba buvo suluošintas, gresia viešieji darbai, bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki vienų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aistė

Aistė  portretas
Koki jūs nenoarmalūs visi antžmogiai ka jūs cia kalbat degradai atmatos jūs žemes. Jus pačius paristi prie medžio kad nudvestumet is troskulio ir bado. Kalba jie mat apie žmonių problemas. Nėra šlykštesnio padaro uz zmogu kuris naikina ir gadina sy visa pasaulį ir jame gyvenantį gyvastį.

Anonimas

Anonimas portretas
Gyvūnai stimpa, gaišta, dvesia. Žmonės ir bitės miršta. Atsimink, kvailute...

Aušra

Aušra portretas
Siaubas, aišku gaila, kad yra tokių žmonių kurie taip žiauriai elgiasi su gyvūnais...
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių