Žvejų gatvėje – smurto protrūkiai

Sekmadienio naktį Žvejų gatvėje prie naktinio baro užpultas ir sumuštas 38-erių vyras, o kitą naktį beveik tuo pat metu toje pačioje vietoje užpulta porelė.

Sekmadienio naktį į Klaipėdos pareigūnus kreipėsi 1980 metais gimęs vyras, kuris teigė, kad ką tik jį užpuolė ir sumušė keturi nepažįstamieji. Nukentėjusiajam medikai diagnozavo žandikaulio lūžį.

Incidentas įvyko Žvejų gatvėje, prie naktinio baro. Policininkams pavyko sulaikyti tris įtariamuosius – du 28 metų jaunuolius ir dar vieną metais vyresnį.

Kitą naktį, beveik tuo pat metu, kaip ir prieš tai minėtu atveju, toje pačioje vietoje, Žvejų gatvėje, prie "Volvo" automobilio, kuriame sėdėjo 19 metų vairuotoja su draugu, priėjo 40-ies vyras, išplūdo merginą necenzūriniais žodžiais, spyrė į galinio matymo veidrodėlį, atidaręs automobilio duris mėgino iš mašinos ištraukti merginos draugą ir kėsinosi jį sumušti.

Įvykio vietoje pareigūnai sulaikė 1978 metais gimusį įtariamąjį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažkas

Kažkas portretas
labai supyko ant pasaulio ir aplinkos todel išsigriežia tokiu būdu

Vėtra

Vėtra portretas
Viskas čia normalu. Tokia ten publika renkasi . Tam ir yra tie barai , kad visi prisisprogtų , paskui daužytų , muštų ir užmuštų . Kol gyventojai dar skųsdavosi dėl triukšmo , bent retkarčiais policija ten pravažiuodavo . Gyventojai prarado pasitikėjimą miesto valdžia ir viltį ivesti bent kokią tvarką šioje gatvėje. Taip . kad viskas čia - normalu.

Anonimas

Anonimas portretas
Galinio matymo veidrodelis vadinasi tas veidrodelis kuris yra viduj masinos ant priekinio stiklo.Dar yra soniniai galinio matymo veidrodeliai ant duru.Tai ka,vyras ilindo i masinos vidu?ir spyre is vidaus i veidrodeli?Ten manau buvo sekso orgija trise masinoj.P*so mergina ir nepasidalino kas,kada,kur p*s mergina
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių