„Žvejybos uoste“ siautėja įtartinas stambus vyras su lazda

Pirmadienio rytą į darbą skubėjusią klaipėdietę vadinamajame Žvejybos uoste, Minijos gatvėje užpuolė neaiškios psichinės būsenos vyras. Klaipėdietė nufotografavo ir įskundė išsišokėlį policijai, tačiau sučiuptas jis nebuvo.

Nemalonus incidentas įvyko apie 8 val. vieno Minijos gatvės namo kieme. Kaip pasakojo klaipėdietė, pirmadienio rytą į ją kėsinosi maždaug 50-ies, gana aukštas, stambus tipas. Pastarasis vilkėjo purvinus mėlynos spalvos marškinėlius ir rankoje laikė lazdą.

„Išėjusi į kiemą išgirdau, kad link manęs kažkas bėga. Atsisukusi pamačiau vyrą – per petį jis buvo persimetęs nedidelę rankinę, ant kaklo užsidėjęs pundą raktų. Lyg ir negirtas, nes tvirtai laikėsi ant kojų. Tačiau žvilgsnis – tarsi paklaikęs. Akivaizdžiai agresyviai nusiteikęs. Sustojo nuo manęs per metrą. Paklausiau, ko iš manęs nori, atsakė, kad pridegti. Pasakiau, kad nerūkau. Tada įsakmiu tonu liepė man eiti“, – atsiminė moteris.

Nedelsdama ji įsėdo į savo automobilį ir užsirakino. Tačiau vyras nuo moters neatstojo.

„Vėl atsidūrė šalia manęs ir bandė atidaryti automobilio duris. Kol rankinėje ieškojau telefono, jis pasišalino. Mačiau, kad rankoje laikydamas lazdą nuėjo prie kitos moters su vaiku. Privažiavau prie jų, pradėjau signalizuoti ir nufotografavau“, – detalizavo pašnekovė.

Esą šį incidentą pro langą stebėjo dar viena liudininkė, veikiausiai ją pamatęs užpuolikas privengė smurto.

Apie 8.20 val. užpulta klaipėdietė iškvietė policiją.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausiosios specialistės Andromedos Grauslienės, į įvykio vietą atskubėję pareigūnai įtariamojo nerado ir toliau jo nebeieškojo, nes negavo moters pareiškimo.

Patyriau šoką, o blogiausia tai, kad tas vyras toliau gąsdins moteris ir vaikus.

„Paklausiau pareigūnų, ką daryti, ar rašyti pareiškimą. Kaip supratau, situacijos jie nevertino rimtai,  paklausė, ar paėmė ką nors iš manęs ir tiek. Patyriau šoką, o blogiausia tai, kad tas vyras toliau gąsdins moteris ir vaikus. Tas žmogus ligotas, jam reikia pagalbos“, – būgštavo klaipėdietė.

Moteriai pasidalijus šia žinute internete atsirado ir daugiau liudininkų, mačiusių jį įvairiose miesto vietose. Žmonių teigimu, šis vyras išties nestabilios psichikos – rėkauja, užpuldinėja praeivius, reikalauja iš jų pinigų ir pagalbos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valodia

Valodia portretas
Čia juk Ostapenka

Sau

Sau portretas
Zinau cia sita kaiminystej smilteles gatvej gyvena. Neigalus zmogus. Daznai matau kaip autobusu stotelej su savim kalbasi.

to Rekomendacija

to Rekomendacija portretas
Tai, dabar, nusipirkt -"pfeffer, KO, FOG"(su naturaliu,labai agresyviu pipiru koncentratu) - nera kur! Tokje "baloniukai" Yra draudziami Lietuvoj!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių