Po susidūrimo su miškavežiu vienam vairuotojų nutraukta ranka

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą Alytaus rajone susidūrus dviem automobiliams vieno jų vairuotojas sunkiai sužalotas, sumaitotos abi transporto priemonės.

Alytaus policija praneša, kad ši avarija užfiksuota balandžio 20 d. apie 5 val. 40 min. Alytaus r., kelyje Antakalnis-Jieznas-Alytus-Merkinė  55 km.

Susidūrė krovininis automobilis "Volvo", kurį vairavo  54 metų varėniškis, ir automobilis "Mercedes Benz Sprinter",  vairuojamas 49 metų kauniečio. 

Policijos turimais duomenimis, "Mercedes Benz Sprinter" vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, išvažiavo į priešpriešinę važiuojamosios kelio dalies eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su krovininiu automobiliu (miškavežiu) "Volvo" su priekaba.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio "Mercedes Benz Sprinter" vairuotojas. Jam, kaip pranešė policija, Alytaus ligoninėje diagnozuota kairės rankos amputacija. Vyras gydomas reanimacijos skyriuje.

Alytaus apskrities vyriausiame policijos komisariate dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zanavykas

Zanavykas portretas
Labai grazu,kol veze is avarijos vietos kazkas amputavo kaire ranka,ir po to ligonineje tai diagnozavo.Policijai tai bus didelis galvosukis......

O man

O man portretas
Kaip tik gaila, zmogus be rankos liko, nors ir per savo kalte... ir taves irgi gaila...

Prisilakstė

Prisilakstė portretas
Jam ir kitiem pamoka, kad reikia nelakstyt, bet važiuot saugiu greičiu. Gerai kad miškovežio vairuotojas nesužalotas, bet jeigu taip su lengva mašina būtu susidures kaktomuša , tai pasekmės lengvoj mašinoj butu buve tragiškos, o jam kaltininkui su sprinter autobusu nieko ir nebuve, nes jo didelė mašina, spinter autobusas, o iš lengvos butu buve tik šlapia vieta. Nei kiek man negaila šito kosmonauto vairuotojo, kad ir liko be rankos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių