Per avariją Švenčionyse nukentėjo nėščioji

  • Teksto dydis:

Švenčionyse greitosios pagalbos ekipažui susidūrus su lengvuoju automobiliu, nukentėjo pastarojo vairuotoja ir nėščia keleivė, automobilis po avarijos užsidegė.

Nelaimė įvyko vienoje iš dviejų mieste esančių reguliuojamų sankryžų. Pirminiais duomenimis, medikų automobilis „Wolksvagen transporter“ važiavo degant raudonai šviesai su įjungtais švyturėliais, tačiau liudininkai teigia, kad garsinė sirena nebuvo įjungta. Automobilis susidūrė su kita gatve važiavusiu „Peugeout 206“, kuriam degė žalia šviesa. Po susidūrimo buvo prispausta „Peugeot“ vairuotoja.

Atvykus ugniagesiams, automobilio salone ėmė svilti elektros laidai bei apdaila. Ugniagesiai atjungė automobilio akumuliatorių ir specialia įranga išlaisvino moterį.

27 vairuotoja ir 23 keleivė nuvežtos į ligoninę, vairuotojai nustatytas dubens kaulų įtrūkimas. Nėščiąją keleivę stebi gineklogai. Greitosios pagalbos darbuotojai nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
Kas vazineja uz greitukes vairo ,vairuotojai megejai ,o felceres su tokiais plaukais kuri nemato net kaip islipti neprileisciau prie darbo ,Tai kaip gali apziureti ligoni jei plaukai netinka darbo metu ,netvarkingi ,cia juk ne madu demonstravimas

jura

jura portretas
maciau per zines,nu ir asils tas greitukes vairuotojas...sitokiu greiciu leke ir net nepristabde,jiems irgi galioja eismo taisykles
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių