Vilkaviškio rajone susidūrė trys mašinos, nukentėjo ir mažametė

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Vilkaviškio rajone esančiame Alksnėnų kaime per trijų automobilių avariją nukentėjo mažametė vieno jų keleivė, taip pat sužaloti du vairuotojai, pranešė Policijos departamentas.

Eismo nelaimė apie 17 val. įvyko kelyje Vilkaviškis-Pilviškiai-Vinčai. 33-ejų vairotojos „Audi A6 Avant“ suko į šalutinį kelią, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „BMW 520“, kurį ne tarnybos metu vairavo uniformuotas karys – 22-ejų metų Kazio Veverskio poligono šaudyklos operatoriaus eilinis. Jo automobilis po smūgio nuvažiavo nuo kelio.

Paskui „Audi“ važiavęs ir taip pat sukęs į šalutinį kelią automobilis „Volkswagen Passat“, vairuojamas 30-mečio, įvažiavo į automobilį „Audi A6 Avant“.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Audi A6 Avant“ vairuotoja, kuri patyrė daugybinius kūno sužalojimus, bei kartu važiavusi šešerių metų mergaitė. Jos paguldytos į Vilkaviškio ligoninę.

Automobilio „BMW 520“ vairuotojas dėl kojos šlaunikaulio lūžio, kairės pėdos daugybinių lūžių, kulno žaizdos ir galvos sumušimo paguldytas į Kauno ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
P
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių