Ligoninėje atsidūrė kava apsiplikiusi vienerių metų mergaitė

  • Teksto dydis:

Į Alytaus ligoninę dėl nudegimų pristatyta metų mergaitė, apsiplikiusi karšta kava.

Alytaus apskrities policija informavo, jog šeštadienį, 14.45 val. gautas pranešimas iš Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės priėmimo skyriaus, kad motina pristatė vienerių metų amžiaus dukrą, kuri namuose apsipylė kava. Nustatyti nudegimai.

Alytiškė paaiškino, kad apie 13.30 val. namuose virtuvėje ant stalo pasidėjo puodelį su karšta kava ir nuėjo į miegamąjį pas sergantį sūnų. Per tą laiką, kol davė vaistus savo sūnui, jos dukra nuėjo į virtuvę ir užsipylė ant savęs karštą kavą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nekreipkit dėmesio

Nekreipkit dėmesio portretas
kai galva tuščia o labai norisi patrolyt tai tokie frikai/ar blondinės/ima taisyti komentuojančiųjų gramatines klaidas:DD))

Dievuliau

Dievuliau portretas
Jug gyvenime buna netycia visko,nieks nenori vaiko apiplikyti bet buna ,kad taip jau saugai ,esu macius pries 20 metu buvau paaugle ,kaip mama gere kava ir vaikuti laike rankose,ir tik staigiu mostunevalingu persilenke ir kliude pirstukais kavos puodeli,kava issipyle ,gerai kava buvo silta ,tad nieko,bet niekas to specialiai nedaro niekad,nei i kose speceliai nenardina vaiko pirztu ar rankos,nei i sriuba .is kur zmones tokie baisus,jug vaikas paugejes lipa i lova sokineja ,i medi ropsias ,mano klasioke is medzio soko susilauze rakna ,na bet tevai nelauze jos rankos ir vaikas geros seimos,labai mylimas priziurimas,tai pagal siuos laikus,kaip tame kine reikia padaryti burbula ir jame teleisti gyventi

Nebesvaikit

Nebesvaikit portretas
Apiplikita trenkta tu tave reikejo nuplikit savo laiku .visai isbludo tos sakalienes pakalikes bergzdzios telycios .kaip savus vaikus auginsit suprasit.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių