Molėtų rajone – avarija, prispausti žmonės išlaisvinti jau mirę

  • Teksto dydis:

Molėtų rajone susidūrus dviems automobiliams, prispaustus jau mirusių sutuoktinių kūnus ištraukė ugniagesiai, dar vienas avarijos dalyvis sužeistas.

Kaip praneša Bendrasis pagalbos centras, sekmadienį 12.37 val. skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Molėtų rajone, Čiulėnų seniūnijoje, netoli Rudilių kaimo susidūrė du „VW Passat“ automobiliai.

Kaip praneša portalas lrytas.lt. atvykę ugniagesiai gelbėtojai ištraukė viename automobilyje buvusius du žmonės, bet abu buvo jau negyvi. Žuvo „VW Passat“ važiavęs 76 metų pensininkas ir jo 75 metų žmona. Jie gyveno Toliejų kaime (Molėtų r.).

Kito „VW Passat“ vairuotojas sužeistas –  39 metų vairuotojas patyrė sunkią galvos traumą ir buvo skubiai išvežtas į ligoninę. Jis gyvena Molėtų rajone.

Avarija įvyko kelyje Molėtai-Stacijava-Smėlinka. Smūgis buvo labai stiprus.   Tragiška nelaimė galėjo įvykti dėl nesaugaus greičio ir blogų oro sąlygų. Daugelyje šalies vietų sekmadienį krinta smarki smarki šlapdriba, lyja. 

Į įvykio vietą išsiųstos Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Utenos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Utenos apskrities vyriausiajam  policijos komisariatui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
užuojauta artimiesiems bet tokio gražaus amžiaus sulaukus reikėtų nebevairuoti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių