Panevėžio rajone rastas moters lavonas: tiriamos mirties aplinkybės

Panevėžio rajone, Miežiškiuose, šiandien rastas moters lavonas.

Mirties aplinkybes tiria Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai.

Miežiškių seniūnijos seniūnas Albinas Jacevičius naujienų portalui JP aiškino, kad greičiausiai moteris mirė natūralia mirtimi.

„Ne smurtinė mirtis, manau. Kas atrado mirusiąją, pasakyt negaliu. Žinau, kad buvo iškviesta greitoji medicininė pagalba. Tikriausiai jie ir iškvietė policijos pareigūnus“, – svarstė Miežiškių seniūnas.

Pasiteiravus, ką žino apie mirusiąją, seniūnas A. Jacevičius sakė:

„Virš 60 metų sulaukusi moteris Miežiškiuose gyveno neprisiregistravusi. Ji glaudėsi pas miežiškietį ir, kiek žinau, prižiūrėjo jo giminaitę. Jai mirus vyras kreipėsi į seniūniją ir prašė padėti velionę iškraustyti. Tačiau vėliau jie lyg ir sutarė – jis leido gyventi moteriai ir toliau. Kita vertus, jėga juk negalime jos iškraustyti? Mirusi moteris turi giminaičių, todėl, manau, laidotuvėmis seniūnijai rūpintis nereikės.“

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Rasa Galkauskienė sakė, šiandien, 7.50 val. buvo gautas pranešimas, kad Panevėžio rajone, Miežiškiuose, namuose, rastas 63 metų moters kūnas.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Įvykio vietoje dirba ekspertai. Policija informaciją gavo iš medikų. Deja, į įvykio vietą pirmieji atvykę medikai, moteriai padėti nebegalėjo“, – teigė R. Galkauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių