Paskutinį vasaros savaitgalį paskendo mažiausiai trys žmonės

  • Teksto dydis:

Karštą paskutinįjį vasaros savaitgalį Lietuvoje rasti trijų, kaip įtariama, paskendusių žmonių kūnai. Dar vieno skenduolio ieškoma.

Sekmadienį Alytaus rajone, Alovės seniūnijoje, Domantonių kaime esačiame tvenkinyje nuskendo vyras. 10.23 val. buvo gautas pranešimas, kad nuskendo žmogus, reikalinga pagalba paieškai.

48 metų vyro kūnas buvo rastas už 6 metrų nuo kranto, 3 metrų gylyje, BNS pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Juodkrantėje šeštadienį paskendo vyras, pranešė policija. Apie 15.50 val. Neringos pareigūnams buvo pranešta, jog Juodkrantėje, greta moterų paplūdimio, skęsta vyras. Gelbėtojai jį ištraukė, tačiau atgaivinti skendusiojo nepavyko.

Nustatyta, kad paskendo 29 metų panevėžietis.

Dar vienas žmogus tą pačią dieną buvo išgelbėtas Klaipėdoje, Giruliuose. Jis buvo perduotas medikams.

Akmenės rajone esančiame kanale šeštadienį rastas negyvas vyras. Kūnas rastas Kruopių kaime esančioje parko teritorijoje, pranešė policija. 51 metų vyro lavonas be matomų išorinių smurto žymių. Pirminiais duomenimis, vyras eidamas pargriuvo ir įkrito veidu į vandenį.

Vilkaviškio rajone, Pilviškių miestelyje, Pilvės upelyje, kuris įteka į Šešupę, įtariama nuskendo vyras. Gelbėtojai išžvalgė 300 metrų, tačiau jo nepatiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių