Pasnigus gatvėse – chaosas: avarijose nukentėjo žmonės

  • Teksto dydis:

Antradienį iškritus sniegui Lietuvos keliuose keliose avarijose nukentėjo žmonės.

Kaip skelbia Kelių policijos tarnyba, vienuoliktą valandą Rietavo savivaldybėje, Kalakutiškės kaime, kelyje Rietavas–Žadvainiai–Judrėnai, sningant ir esant slidžiai kelio dangai į priešpriešinio eismo juostą kelio vingyje įvažiavo 67 metų vyro vairuojamas automobilis „Ford Galaxy“ ir susidūrė su sunkvežimiu „Mercedes-Benz Atego 815“. Nukentėjo šį automobilį vairavęs 40 metų vyras.

Popietę Raseiniuose, Maironio gatvėje, sningant, antrąja eismo juosta važiuodamas ir į pirmąją persirikiuodamas taksi automobilis „Peugeot 607“ veidrodėliu kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusią mažametę. Devynerių metų mergaitė po įvykio nuvežta į ligoninę, jai, pirminiais duomenimis, sužeista koja.

Apie 20.19 val. Mechanikų ir Sakalaičių gatvių sankryžoje Vilniuje esant šlapiai dangai neblaivaus 47-eių vyro vairuojamas automobilis „Chrysler PT Cruiser“ atsitrenkė į stovėjusį automobilį „Renault Mégane Scénic“, vairuojamą 73 metų vyro.

Nuo smūgio šis automobilis pajudėjo ir partrenkė šaligatviu ėjusią pėsčiąją.

Nukentėjo 45 metų moteris, ji nuvežta į ligoninę. Pirmojo automobilio vairuotojui nustatytas 1,72 promilės girtumas.

Policijos duomenimis, iš viso žmonės nukentėjo trylikoje eismo įvykių, dauguma jų įvyko sningant.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia dėmesį, kad gana žiemiški orai Lietuvoje išliks ir trečiadienį, todėl įspėja eismo dalyvius elgtis atsargiai.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarijaavarija LTslidi kelio dangaLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių