Kelyje „Via Baltica“ per masinę avariją žuvo du žmonės

  • Teksto dydis:

Sekmadienį po pietų kelyje „Via Baltica“ Panevėžio ir Pasvalio rajonų sandūroje per masinę avariją, kurios metu susidūrė sunkvežimis, autobusas ir du lengvieji automobiliai, žuvo du žmonės.

Policijos departamento teigimu, eismo įvykis įvyko sekmadienį 14.55 val. kelyje A10. Pirminiais duomenimis, du žuvę asmenys važiavo lengvaisiais automobiliais.

Pirminiais duomenimis, nuo Panevėžio pusės važiavęs automobilis „Volkswagen Golf“ sustojo norėdamas sukti į kairę, jį kliudė nuo Pasvalio pusės atvažiavęs vilkikas ir nubloškė po nuo Panevėžio pusės važiavusiu autobusu. Po susidūrimo vilkikas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su kitu lengvuoju automobiliu „Audi“.

Eismo įvykio metu žuvo „Volkswagen“ vairuotojas ir „Audi“ vairavęs vyras.

Keturi autobuso keleiviai - su suaugę ir du vaikai - išvežti į ligoninę apžiūrai. Anksčiau skelbta, kad autobusu važiavo ekskursija.

Eismas keliu yra uždarytas, eismas nukreipiamas kitomis kryptimis. Policijos teigimu, eismas juda lėtai, yra susidariusios spūstys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

furistas

furistas portretas
Aš jau net pradedu bijoti ta VIA BALTIKA važiuoti.

Vaidas

Vaidas portretas
KADA susimastys apie šio kelio rekonstrukcija į magistralę... kol iš valdžios nieks neprisiplos tol turbūt nedaeis niekam apie šį kelią.. kas per valstybė negali vieno kelio sutvarkyt.. tiek iš europos pinigų plaukė.. tik vogt parazitams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių