Pradėtas tyrimas dėl po avarijos Kelmės rajone sukeistų kūnų

  • Teksto dydis:

Šiaulių apygardos prokuratūra antradienį pradėjo ikiteisminį tyrimą siekiant išsiaiškinti, kodėl avarijoje Lyduvėnuose žuvusiųjų kūnai buvo netinkamai identifikuoti ir artimiesiems laidoti atiduotas visiškai svetimo vyro kūnas.

Ikiteisminį tyrimą pavesta atlikti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams, pranešė prokuratūra.

Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad motina palaidojo ne savo žuvusį sūnų, o kartu su juo važiavusį ir taip pat toje avarijoje žuvusį svetimą žmogų. Avarija įvyko Kelmės rajone, šalia Lyduvėnų.

Penktadienį pakartotinai buvo atliktas žuvusiojo identifikavimas ir motinai buvo leista laidoti savo sūnų.​

Motinai žiniasklaidai yra sakiusi, kad ją suklaidino tatuiruotė ant peties – ją turėjo abu avarijoje žuvę vyrai. Tačiau moteris mano, kad morge buvo klaidingi užrašai prie žuvusiųjų palaikų.

Avarija įvyko praėjusį penktadienį Kelmės rajone, šalia Lyduvėnų miestelio. Mikroautobusas „VW Caravelle“ atsitrenkė į tilto atitvarus ir įkrito į upę, žuvo trys iš penkių automobiliu vykusių žmonių.

Paaiškėjo, kad motinai Šiaulių morge buvo išduotas ne jos 34-erių metų sūnaus Algmino Banišausko palaikai, o kito avarijoje žuvusio vyro – Lietuvoje gimusio, bet ilgą laiką Latvijoje gyvenusio 42-ejų metų Vladimiro Medvedevo.

Abu vyrai amžino poilsio atgulė bendrame kape. V. Medvedevas artimųjų neturėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių