Rokiškio rajone degė vaikus globojančios šeimynos pastatas

  • Teksto dydis:

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Rokiškio rajone degė vaikus globojančios šeimynos pastatas.

Atvykus ugniagesiams, trys suaugusieji ir 13 vaikų jau buvo išėję iš pastato. Jie nenukentėjo, skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Apie gaisrą Juodupės seniūnijoje, Lukštų kaime pranešimas gautas 1.56 val.

Atvykus gelbėtojams, patalpose buvo daug dūmų. Degė perdengimas tarp I ir II aukštų.

Gaisro metu apdegė ir buvo nuardyta 25 kv. m. antro aukšto grindų, apie 20 kv. m. sienų apdailos, sulieti vandeniu namų apyvokos daiktai.


Šiame straipsnyje: Rokiškio rajonasgaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Irgi nuomone

Irgi nuomone portretas
Taigi cia nufotografuota po gaisro,kam rasyt,jei nera net tokio supratimo..

Anonimas

Anonimas portretas
Ar tokiame skurde ir šiukšlyne auginami vaikai?

Irgi nuomone

Irgi nuomone portretas
Taip,taip ,kad namas uzsidege,globejai kalti.Gali buti,kad ir kazko neapziurejo.bet ar negali buti,kad koks nors globotinis padege?Ar jus bent isivaizduojat kokie puse tu globotiniu yra?Nuo kokiu 7 metu pradeda rukyti,nuo 10 gerti.O paziurejus tokie nekaltuciai,tokiom tyrom akytem.Dabar ,kai paima is alchoholiku visus vaikus,pasitaiko ir 12 metu.Argi toki perauklesi,jis tiek visko mates,kad normaliam zmogui net sunku isivaizduoti. O apie sita"bizni"galiu tik tiek pasakyti:kas neleidzia visokiom"nuomonem"daryti sita dideli "bizni"?Kazin kiek globeju is sito " biznio" kazka susikure?Kiek pazistu, ne vienas..Na,aisku,jei esat teisti,neturit gyvenamo ploto(labai mazai kam ,t.y.globejams jis yra suteikiamas),esat psichinio dispanserio iskaitoj,tai tikrai neduos globoti. Kai tik koks nors straipsnis apie globejus,tai kad pasipyla komentarai..imtu juokas,jei nebutu graudu. O del "biznio".Kiekvienas darbas yra apmokamas.Girdejot?Dabar globejams alga moka.Nenusprogsit is pavydo?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių