Šakių rajone per gaisrą žuvo moteris, išgelbėti du mažamečiai vaikai

Sekmadienio vakarą Šakių rajone esančiame Gelgaudiškio miestelyje per gaisrą žuvo jauna moteris, kaimynus išgelbėjo du jos mažamečius vaikus.

Vaikus per langą ištraukė ugnį pamatęs kaimynas. Pro langą iššoko ir išsigelbėjo žuvusios moters neblaivus  sugyventinis, BNS pranešė Gelgaudiškio miestelio seniūnas Vincas Dabravolskis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, apie gaisrą pranešta 20.25 val., atvykus ugniagesiams, pastatas degė atvira liepsna. Iki ugniagesių atvykimo iš namo išnešti du vaikai, juos medikai dėl apsinuodijo smalkėmis išvežė į ligoninę.

Gelgaudiškio miestelio seniūnas V. Dabravolskis BNS sakė, kad žuvusi miestelio gyventoja Kristina V. glaudėsi pas sugyventinį, sename jo tėvų name, jauna moteris buvo įtraukta į socialinės rizikos šeimų sąrašą. Su vaikais šiame name Kristina V. gyveno maždaug savaitę.

„Problemos buvo su ja“, – pripažino seniūnas.

Jis BNS pasakojo, kad Kristina V. kartais išeidavo kelioms dienoms ir palikdavo savo vaikus, juos prižiūrėdavo vaikų močiutė, Kristinos V. mama. Žuvus mamai, tikimasi, kad našlaičiais likusius vaikus globos močiutė.

Nelaimės metu namuose buvo Kristinos V. sugyventinis. Į gaisravietę nuvykę policijos pareigūnai jam nustatė 2,16 promilės girtumą, BNS informavo Marijampolės apskrities policijos atstovė Daiva Klimavičienė.

Seniūnas įtaria, kad pora prieš nelaimę girtavo.

Po vidurnakčio namo viduje, kambaryje prie durų, rastas 1993 metais gimusios moters lavonas. 

„Jie, matyt, abu buvo neblaivūs“, – spėja seniūnas V. Dabravolskis.

Per gaisrą nudegė stogas, apdegė pastato sienos, medinė perdanga, sudegė namo viduje esantys baldai ir kiti daiktai.

24 metų moters mirties priežastį tiria ekspertai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių