Šakių rajone susidūrus automobiliams žuvo du žmonės, penki sužaloti

  • Teksto dydis:

Vėlų penktadienio vakarą Šakių rajone susidūrė du lengvieji automobiliai, kuriais vyko septyni žmonės. Avarijoje žuvo du žmonės, kiti buvo sužeisti.

Žuvusieji buvo sutuoktiniai, sužeistieji – taip pat vienos šeimos nariai. 

Policija aiškinasi nelaimės aplinkybes. 

Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 22.48 val. buvo gautas pranešimas apie tai, kad Lukšių seniūnijoje, šalia Gerdžių kaimo kaktomuša susidūrė „Saab“ ir „VW Golf“ automobiliai. Buvo pranešta, kad yra prispaustų žmonių.

Kaip BNS pranešė gelbėtojai, labiausiai nukentėjo važiavusieji „VW Golf“ automobiliu. Buvo prispausti trys šio automobilio keleiviai. Juos išvadavus paaiškėjo, kad nepilnametė  sužalota, o 1985–1988 metais gimę moteris ir vyras mirę. 

Visi keturi „Saab“ keleiviai (du vyrai ir dvi moterys) sužaloti. Moteris gimusi  1971 metais, vyras – 1970-ųjų, dukra penkiolikmetė ir sūnus 20-metis

Jie išvežti į gydymo įstaigą.

Kaip BNS sakė Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Daiva Klimavičienė pranešė, kad žuvę žmonės buvo sutuoktiniai. 

Pagal pirminę informaciją, „VW Golf“ vairavo 33 metų moteris. 

Pasak D. Klimavičienės, kaip sužalota tuo pačiu automobiliu vykusi 15-metė susijusi su žuvusiaisiais, aiškinamasi. Ji išgabenta į Kauno klinikas. 

„Saab“ taip pat vyko šeima, visi jos nariai sužaloti sunkiai. Tik mergaitė lengviau.  

Pareigūnai sako, kad avarija įvykusi dėl slidaus kelio. 

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Marijampolės apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Krašto apsaugos ministerijos ir Lietuvos kariuomenės vadovybė pareiškė  užuojautą eismo įvykio Šakių rajone metu žuvusiųjų artimiesiems.

Viena iš žuvusiųjų, D. Š. tarnavo Krašto apsaugos savanorių pajėgose. Karės artimieji apie nelaimę informuoti.

 

 


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Šakių rajonežuvo du žmonėsGerdžių kaimassusidūrė automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

penkiolikmete

penkiolikmete portretas
yra zuvusios moters dukte is pirmos santuokos. namuose liko 1 m. mazyle....Susilaikykime nuo negraziu komentaru !!! Tai didele nelaime :(

As

As portretas
Tik psihai ir isgamos raso tokius komentarus.Geriau patyletut ir uzjaustumet.

As

As portretas
Visa beda,kad nemoksos seda uz vairo.Slydus kelias ,nelek.Nebus ir tu baisiu pasekmiu.Bet zmones prarade ar pragere smegeneles.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių