Per savaitgalį ištraukti mažiausiai šeši skenduoliai

  • Teksto dydis:

Praėjusį savaitgalį iš vandens telkinių ištraukti mažiausiai šeši skenduoliai.

Šeštadienį negyvi žmonės ištraukti Kaune, Panevėžyje, taip pat Biržų rajono Šukionių kaime ir Vilniaus rajono Kapitulščiznos kaime. Sekmadienį skenduoliai traukti iš vandens telkinių Biržų rajono Nemunėlio Radviliškio miestelyje ir Kelmės rajono Kakoniškės kaime.

Kaip BNS informavo Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė, Kaune iš Nemuno ties Karaliaus Mindaugo prospektu šeštadienį apie 11 val. ištrauktas 68-erių moters kūnas.

Kaip jau skelbė Panevėžio apskrities vyriausias policijos komisariatas, šeštadienio rytą negyvas nenustatytos tapatybės vyras ištrauktas iš Senvagės tvenkinio, o vakare negyvo vyro kūnas rastas tvenkinyje Biržų rajono Šukionių kaime. Pasak ugniagesių gelbėtojų, Šukionių kaime, Sodžiaus gatvėje, nuskendo 53-ijų vyras.

Remiantis gelbėtojų informacija, šeštadienio vakarą Kapitulščiznos kaime iš tvenkinio ištrauktas 19-mečio jaunuolio kūnas.

Dar vienas jaunas vyras nuskendo Biržų rajone, Nemunėlio Radviliškio miestelyje, Nemunėlio upėje. 20-mečio jaunuolio kūnas iš vandens ištrauktas sekmadienį.

Tuo metu Kelmės rajone nuskendo 47-erių vyras. Pasak Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato, nelaimė Kakoniškės kaime įvyko sekmadienį apie 17 valandą. Vyrą dar bandė gaivinti medikai, bet jis mirė.


Šiame straipsnyje: skenduolisskęstanuskendo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių