Ugniagesiai išgelbėjo vamzdyje įstrigusį šunį ir prišalusią gulbę

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį ugniagesiai skubėjo į pagalbą gyvūnams – Kėdainiuose išgelbėta gulbė, Vilkaviškio rajone – šuo.

Dar vieną keturkojį ugniagesiai išgelbėjo iš degusio pastato, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

13.15 val. į ugniagesius Kėdainiuose kreipėsi Maisto veterinarijos tarnybos darbuotojas, kuris pranešė apie Nevėžio upėje prišalusią gulbę. Ugniagesiai ištraukė ties pėsčiųjų tiltu prišalusį laukinį paukštį, buvusį apie 15 metrų nuo kranto, ir perdavė Maisto ir veterinarijos tarnybos darbuotojams.

Vilkaviškio rajone apie 18 val. pranešta, kad į vamzdį Matlaukio kaime įlindo šuo ir nebegali išlįsti. Ugniagesiai laužtuvu prakapojo užšalusį vamzdį ir išlaisvino šunį.

Šunį ugniagesiai išgelbėjo ir iš liepsnojusio namo Panevėžyje. Pranešimas apie gaisrą Lakštingalų gatvėje gautas 13.58 val. Atvykus ugniagesiams pirmame aukšte degė virtuvė ir vienas kambarys. Gaisro metu išdegė namo pirmame aukšte trys kambariai ir virtuvė, namų apyvokos daiktai. Žmonės per gaisrą nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: šuoGyvūnaigulbėugniagesiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Saunuoliai gaisrininkai, ka mes be ju darytume. Ne tik gaisrus gesina, bet ir gelbeja zmones ir gyvunelius. Garbe jiems, saunuoliai!

Hbyu

Hbyu  portretas
Šunis gelbėja o žmonės miršta,baisiau negali būti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių