Alkoholis draudžiamu metu – iš taksisto rankų

  • Teksto dydis:

Kaišiadorių rajone nustatytas taksistas, draudžiamu metu pardavęs alkoholio.

Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai, siekdami užkirsti kelią akcizais apmokestinamų prekių laikymui, gabenimui, naudojimui ar realizavimui, pažeidžiant nustatytą tvarką, vykdo įvairias policines ir prevencines priemones.

Pirmadienį pareigūnai, turėdami informacijos apie galbūt nelegalią prekybą alkoholiniais gėrimais, Kaišiadorių rajone vykdė policinę priemonę.

Priemonės metu apie 22.30 val. mobiliojo ryšio telefonu paskambinus taksi automobilį vairuojančiam 20-mečiam vyrui ir paprašius jo parduoti pakuotę alaus, šis atvyko už maždaug 15 minučių.

Į Antakalnio kaime esančio gyvenamojo namo kiemą atvažiavo lengvasis automobilis „VW Passat“. Jo vairuotojas policijos rėmėjui už 25 eurus pardavė 6 butelius 1 litro talpos alaus butelių.

Policija skelbia, kad surinkta medžiaga atsakomybės taikymui perduota Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Policinė valstybė ir tiek. Kaip anais laikais. Patys sukuria problemas, po to patys jas likviduoja, kad tik pist žmonėms protus. Prisiminkit kaip pensininkai privalėjo rodyti dokumentus, kad esą pilnamečiai. Ar nors vieną uždarė į durnyną? Negirdėjau.

BAUBAS

BAUBAS portretas
Bauda + teisių į pašalpas (ir kompensacijas) netekimas + Taksi licenzijos praradimas ( metams)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių