Apgavęs namų bendrijos pirmininkę sukčius pasisavino 9 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Druskininkuose apgavęs namų bendrijos pirmininkę, sukčius apšvarino ir bendrijos, ir moters asmeninę sąskaitas, pranešė policija.

Ketvirtadienį apie 15 val. 30 min. namų bendrijos pirmininkei į mobiliojo ryšio telefoną paskambino vyriškis, prisistatęs Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato tyrėju.

Apgaule išviliojęs jos asmeninės ir daugiabučių namų savininkų bendrijos sąskaitos elektroninės bankininkystės duomenis, iš moters sąskaitos sukčius pasisavino 1 tūkst. 150 eurų, o iš bendrijos sąskaitos – 7 tūkst. 850 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ironija

ironija portretas
o gal bendrijos pirmininkė susitarė su sukčiumi ....?????

Labai gerai padarė

Labai gerai padarė portretas
Jiem taip ir reikia tiem kolchoznikam, bendrijom. Dabar vėl galės rinkt pinigus , jug tik ir tesugeba bendrijos tos prakeiktos rinkt ir rink pinigus iš gyventojų, jiem vis negana ir negana. O jeigu tokia durna jų pirmininkė, tai dabar tegu iš savo kišenės atiduoda tuos tukstančius, jug pati ir kalta, o ne gyventojai. Jeigu būtu gyventojai ne durni, tai būtu nestoje į bendriją, o dabar tegu kukuoja be pinigų.

Janina

Janina portretas
Kad senos močiutes atiduoda pinigėlius sukčiams tai dar suprantama,nes jau ir toms daeina ištisai kartojama informacija ,kad telefonais niekas duomenų neprašo apart sukčių,bet bendrijos pirmininkė atidavė savo ir bendrijos pinigus,tai kaip ji galėjo tokias pareigas eiti ?,bet dyvytis nereikia nes nežinai ,kada tau susisuks protelis.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių