Apvogti garažų birštoniečiui nepavyko

  • Teksto dydis:

Kovo 14 dieną Birštone ilgapirštis bandė apvogti garažus, kurių durys buvo paliktos neužrakintos. Dėl policijos operatyvumo vagišius buvo greitai surastas.

Kovo 14 d. apie 1 val. nakties Birštono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Jaunimo g. gyventojas rado apvogtus garažus, lauke išmėtytus įvairius daiktus. Pareigūnai nedelsdami nuvyko į įvykio vietą ir nustatė, kad pro neužrakintas duris įsibrauta į du garažus. Iš jų pavogti du dviračiai, trys benzininiai pjūklai. Pasikėsinta pagrobti dar du dviračius, elektrinį pjūklą ir dvi metalines talpyklas, šie daiktai jau buvo sudėti lauke.

Netrukus įvykio vietoje buvo sulaikytas įtariamasis – 28-erių metų amžiaus jaunuolis, kuris bandė slėptis namo antro aukšto balkone. Vagišius, mėgindamas pasprukti, iššoko iš balkono, esančio antrame aukšte, tačiau tuoj pat buvo sučiuptas policijos pareigūnų.

Sužalojo ranką

Sulaikymo metu įtariamasis, norėdamas išvengti sulaikymo, pasipriešino – spyrė vienam policijos pareigūnui. Panaudojus kovinių imtynių veiksmus jaunuolis buvo sulaikytas, jam uždėti antrankiai. Dėl patirto smūgio į riešą policijos pareigūnas kreipėsi į gydymo įstaigą ir šiuo metu turi laikinojo nedarbingumo pažymėjimą.

Įtariamas jaunuolis sulaikytas 48 val. Jis bus teisiamas ne tik dėl svetimo turto pagrobimo, bet ir dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui.

Prašome gyventojų neprarasti budrumo, saugoti savo turtą – visada rakinti namų, ūkinių ir kitų pastatų duris, apdrausti turtą, įrengti apsaugos sistemas. Pastebėjus įtartinus automobilius ar asmenis nedelsiant pranešti policijai Bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių