Arešto bausmę atlikęs vyras vėl griebėsi smurto

  • Teksto dydis:

Prieš Kalėdas arešto bausmę atlikęs vyras per Naujuosius įvykdė naują nusikaltimą.

Sausio 1-osios naktį, 23.49 val., gavę pranešimą apie nuo peilio nukentėjusį vyrą, policijos pareigūnai skubiai vyko į Panevėžio rajoną, Dembavos kaimą, Veteranų gatvę. Paaiškėjo, kad pusamžis vyras nukentėjo savo namuose nuo pažįstamo 43 metų vyro dūrio peiliu į nugarą.

Nukentėjusiajam Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nustatyta durtinė nugaros žaizda, pneumotoraksas, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių. Taip pat nelaimėliui nustatytas lengvas (0,83 prom.) girtumo laipsnis.

Nors smurtautojas jau buvo pasišalinęs iš įvykio vietos, pareigūnams pavyko operatyviai, karštomis pėdomis sulaikyti įtariamąjį. Patikrinus alkoholio kiekio matuokliu vyrui nustatytas 1,10 prom. girtumas. Sulaikytasis kaltę pripažįsta.

Kaip skelbia policija, vyras nedirba, gerai žinomas policijai už viešosios tvarkos pažeidimus, vagystes, nežymų sveikatos sutrikdymą, smurtavimą. Asmuo teistas, pernai gruodžio 22 dieną, atlikęs 60 dienų arešto bausmę, jis buvo paleistas.

Šį kartą vyrui teks atsakyti už nesunkų sveikatos sutrikdymą, jam gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių