Atsisveikinimas su I. Strazdauskaite: prašoma uždegti žvakutes

  • Teksto dydis:

Antradienį Plungėje pašarvota urna su Ievos Strazdauskaitės palaikais. Plungės miesto savivaldybės atstovai išplatino pranešimą, kviečiantį laidotuvių dieną uždegti žvakutes prisijungiant prie bendros užuojautos merginos artimiesiems.

„Per visą Lietuvą nuvilnijo precedento neturinčios tragedijos banga. Žiauriai nužudyta jauna plungiškė I. Strazdauskaitė. Nuoširdžiai kviečiame laidotuvių dieną, t.  y. šį trečiadienį (2017-03-15) nuo 8 iki 8.15 val. visus prisijungti prie bendros mūsų visų užuojautos Ievos artimiesiems, uždegant žvakutes įstaigose ir įmonėse, kabinetuose ir klasėse...“, – pranešimą pasirašė Plungės rajono savivaldybės mero patarėjas Gintautas Vaitkevičius.

Nužudytos Plungiškės kūnas rastas penktadienį, tą pačią dieną sulaikyti šeši įtariamieji. Nusikaltėliams gresia kalėjimas iki gyvos galvos.

26-erių metų merginos paieška prasidėjo praėjusio sekmadienio vakarą, kai ji dingo važiuodama iš Plungės į Vilnių. Prie Elektrėnų buvo imituotas eismo įvykis, jo metu mergina ir automobilis buvo pagrobti. Duomenys rodo, kad mergina buvo nužudyta tą patį vakarą.


Šiame straipsnyje: Ieva Strazdauskaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ačiū,Dieve,

ačiū,Dieve, portretas
dar likę išmintingų žmonių!O ubagų šalyse -- visada pavojinga...

minde

minde portretas
tevu gaila kad nepamoke jad ne mergai su tokia masina ubagu saly vazinert boruze reikejo nupirkt gyva butu,mastykit tevai uz dukras nes dabar jau numileta laisve demokratija atejo saugotis reik daugk aklkanu vagiu/

minde

minde portretas
kas saugosi ta dievas saugo kas reklamuojasi pizonas ta vagys apvogia maziau rekejo reklamuotis puse kauno su dzipais vazineja dvasiniu ubagu blondines nevogia edzipu pati sau duobe isikase.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių