Britanijoje nužudyta pagyvenusių žmonių pora, įtariamas lietuvis

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos pietryčiuose esančios Surėjaus grafystės pareigūnai ketvirtadienį surado savo namuose nužudytos pagyvenusios poros įtariamą žudiką lietuvį.

Šešiasdešimtmečių Patricko (Patriko) ir Gillian Kettyle'ų (Džilian Ketilų) kūnai buvo rasti ketvirtadienio rytą jų namuose Fečame, netoli Ledehedo.

Įtariamsis – 38 metų Viktoras Bružas iš Sario. Nusikaltimą tiriantys ekspertai kelyje šalia namo, kuriame gyveno pora, rado peilį. Ginklo ašmenys buvo sulūžusios, pranešė britų transliuotojas BBC.

Volteno prie Temzės mieste pareigūnai areštavo dar vieną vyresnį nei 30-ies vyriškį, kuris įtariamas prisidėjęs prie šios žmogžudystės organizavimo.

Sario policijos vyriausiasis inspektorius Markas Prestonas sakė, kad pareigūnai, kurie buvo iškviesti į įvykio vietą maždaug 0 val. 30 min. Grinvičo (2 val. 30 min.Lietuvos) laiku, susidūrė su dviguba žmogžudyste. 

Voltene prie Temzės gyvenantis V.Bružas, kuris, kaip manoma yra atvykęs iš Lietuvos, vairavo juodą „Mercedes“. Pasak pareigūnų, įtariamasis dar turi ryšių pietryčių Londone.

Fečamo gyventojus inspektorius apibūdino kaip nedidelę, glaudžiai susijusią bendruomenę.

Pasak jo, ši nelaimė ilgam sukrėtė miestelį, bet su gyventojais dirba specialistai ir vietos pareigūnai.

V.Bružas pažinojo Kettylesų šeimą. Jų kūnus rado vienas miestelio gyventojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
tai yra imigracijos pasekmė. Vien dėl tokių nusikaltimų Anglija bandys riboti imigraciją, ir teisingai padarys.

Buvusi Klasioke

Buvusi Klasioke portretas
Nu, man atrodo jis buvo mano klasiokas. Prisimenu toki Viktora Bruza ish pirmos klases. I Jablonskio mokykla ejo. Per daug apie ji neatsimenu, toks pusiau ramus buvo, bet daug nebendravo su nieko .
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių