Dingusios S. Grafininos praeityje – problemos su Anglijos teisėsauga

  • Teksto dydis:

Sandra Grafinina West-Macaulay policijos akiratyje buvo atsidūrusi ne tik Lietuvoje, praneša oxfordmail.co.uk. Remiantis paviešintu Jungtinės Karalystės žemesniojo teismo sprendimu, moteris Velingfordo mieste du kartus užpuolė ir sumušė vyrą.

Iš Šiaulių kilusi ir už brito ištekėjusi buvusi „Olialia pupytė“ S. Grafinina gyvenimą dar neseniai vadino svajonės išsipildymu, tačiau į viešumą išlenda vis daugiau intriguojančių detalių.

Paviešintame teismo sprendime teigiama, kad moteris, neturinti pastovios ir registruotos gyvenamosios vietos, šių metų balandžio 5 dieną užpuolė vyrą, jį sumušė. Negana to, tai pasikartojo ir balandžio 7 dieną – vyras buvo sužalotas dar kartą.

Kadangi nusižengimas nebuvo traktuojamas kaip sunkus nusikaltimas, Sandrai teismas uždraudė 3 mėnesius lankytis Velingfordo mieste bei papildomai nukentėjusiajam, patyrusiam sveikatos sutrikdymą, sumokėti 85 svarus (apie 95 eurus).

Teismo sprendimų suvestinėje nebuvo patikslinta, kas yra sužalotas vyras ir dėl kokių priežasčių jis buvo užpultas.

DMN montažas

Jau rašėme, kad liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi Sandros sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d. ji negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje buvo pradėta dingusiosios paieška.

Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius. Toliau istorija tapo dar mįslingesnė po to, kai paaiškėjo, kad mažametė moters dukra dėl nepriežiūros atsidūrė globos įstaigoje.

Birželio 28-ąją iš nesaugios aplinkos buvo paimta tuomet šešių mėnesių mergaitė. S. Grafininos sutuoktinis N. Westas, neoficialiais duomenimis, buvo neblaivus, bute buvo ir dar keli asmenys. Paimta mergaitė buvo išvežta ir apgyvendinta Šiaulių kūdikių globos namuose.

Dėl moters dingimo buvo sulaikytas Sandros sutuoktinis N. Westas, o paieškos byla perkvalifikuojama į nužudymą.

„Moteris ieškoma kaip dingusi be žinios, paskelbta tarptautinė paieška, tiriama ir nužudymo versija, perkvalifikuotas į nužudymą“, – BNS sakė A. Šliavas.

Rugpjūčio 6 dieną teismas savaitei leido suimti įtariamą britą sutuoktinės dingimo byloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tadas

Tadas portretas
Ble koks baisus :)))))

tau, Algi

tau, Algi portretas
Uz toki komentara tave, toki "tikra vyra", reiketu iskart sodinti i kalejima.

Jis

Jis portretas
Visas olialia projektas labai keistas, su visomis "spalvingomis" asmenybėmis. nenorėčiau nei su viena moterimi susidėti tokios praeities ir charakterio. Nemanau, kad tai rimta, visos olialia pupytės (tiksliau jau visos pupos) serga dėmesio stokos nepagydoma liga. beveik visos jų šeimos iširusios, braškančios arba neaiškiais pagrindais sukurtos.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių