Direktorius pliaukštelėjo mokiniui, mat šis jį apipylė fekalijomis

  • Teksto dydis:

Pajiešmių pagrindinės mokyklos direktorius Ervidas Macaitis pirmadienį LNK laidoje KK2 pasakos šokiruojančią istoriją – šios mokyklos mokinys galimai apipylė jį išmatomis, už ką jis mokiniui pliaukštelėjo per veidą. E. Macaitis prisimins, kad nemaloni situacija jį ištiko drausminant dūkstančius vaikus.

„Pastebėjau vaizdo kamerose, kad vaikai atbėgdavo (į tualetą) ir grįždavo atgal, tad supratau, kad ten vyksta kažkoks veiksmas, ir tikrai nesitikėjau, kad būsiu aptaškytas“, – laidoje pasakos E. Macaitis.

Paaiškėjo, kad vienas vaikas buvo užsidaręs tualeto kabinoje, o kai direktorius bandė atidaryti duris, pajuto, kad ant jo galvos vienas iš vaikų pila neaiškų skystį.

„Aš pajutau, kai akis pradėjo graužti. Tai nėra švarus vanduo. Kadangi tas berniukas mosikavo klozeto valymo šepečiu, aš pabeldžiau ir tuo metu lietutis nulijo tiesiai man ant galvos“, – laidoje kalbės Pajiešmių mokyklos vadovas.

Maža to, skystis ne tik graužė akis mokyklos vadovui, bet ir pradėjo veržtis į burną. „Darbuotojai matė mano drabužius ir matė, kaip prausiausi, kaip grįžau į kabinetą, kaip nusirengiau. O dabar kalba visi, ar čia didelės fekalijos, ar mažos. Klozeto turinys yra klozeto turinys, ten tikrai nėra geriamasis vanduo“, – sakys E. Macaitis.

Tačiau tai dar ne viskas. Apipiltas fekalijomis mokyklos vadovas pakėlė ranką prieš mokinį: „Kai berniukas atidarė duris aš tiesiog nevalingai būdamas afekto būsenos pliaukštelėjau jam per veidą. Supratau, kad jam pliaukštelėjau tik grįžęs į savo kabinetą, kada pradėjau valytis, truputį apsiraminau. Tik tada supratau.“

Visas reportažas – šį pirmadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ana

Ana portretas
padarytu mano vaikas taip... plautu tos pacios mokyklos tuoletus visa menesi. Kas per vaikai siais laikais.. baisu

Snukuti

Snukuti  portretas
I tas fekalijas ištrynti tam mokinukui, kita kart nekils tokiu net minčiu...tėvai pirmiausiai kalti, avėpizos.. the

na , priimsit

na , priimsit portretas
šitą idiotišką istatymą ir vaikščiosit fekalijom permirkę ............ mokinukai nesnaus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių