Įtariamasis dėl I. Strazdauskaitės nužudymo feisbuke giriasi prabanga

  • Teksto dydis:

Vieno Kėdainių gyventojų feisbuko paskyrą užplūdo daugybė prakeiksmų ir pasibaisėjimo žodžių. Internautų manymu, šis vaikinas yra vienas iš įtariamųjų dėl Ievos Strazdauskaitės pagrobimo ir nužudymo. Teisėsaugos šaltiniai patvirtina, kad šis vaikinas – vienas įtariamųjų.

Policija iš viso yra sulaikiusi šešis įtariamuosius dėl šio baisaus nusikaltimo. Keturiems yra tarp 23-26 metų, o du yra gerokai vyresni.

Vaikino, kuris internautų manymu, yra vienas iš sulaikytų įtariamųjų, feisbuke pilna nuotraukų, kuriose tviska prabanga. Iš nuotraukų galima spręsti, kad jis neseniai susituokė.

Vienose nuotraukose demonstruojami brangūs laikrodžiai, kitose – automobiliai, juvelyrika ar pasisėdėjimai restoranuose.

"Mano žmonelei – siuprizas", – po nuotrauka, kurioje vaikinas su didžiule puokšte gėlių, parašė kėdainiškis.

Nuotraukos – gražios, bet komentarai po jomis – pilni skausmo. "Žmogžudys! Būk tu prakeiktas!" – rašė vienas internautų.

"Kaip dar tokie išgamos vaikšto po žemę.. Trūksta žodžių... Nekalta bejėgė mergina papuolė į {...} rankas, kuriems nerūpėjo jos gyvenimas, ateitis, jaunystė. Žodžių neužtenka apsakyti pasišlykstėjimo tais padugnėm...{} Ilsėkis, Ievute, o šeimai didžiausia užuojauta. Stiprybės", – komentavo kita feisbuko vartotoja.

Tokių ir panašių komentarų po šio kėdainiškio nuotraukomis – šimtai.


Šiame straipsnyje: Ieva Strazdauskaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Iki gyvos galvos per svelnu

...

... portretas
Čia taip rašoma tik todėl kad jau žinoma kiek tiems 'žmogėnams' bus paskui sumokėta?..

sita

sita portretas
isgama mazai susaudyt reikia kad kaleime patys kaliniai ji niekintu ir nebutu ramybes iki gyvenimo galo nes nusipelne
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių