Girtas pasvalietis visureigiu apdaužė kelias mašinas

  • Teksto dydis:

Pasvalyje neblaivus ir teisę vairuoti praradęs vyras per dieną sukėlė kelias avarijas. Jam gresia tūkstantinė bauda ir visureigio konfiskavimas.

Pasvalyje neblaivus ir teisę vairuoti praradęs vyras per dieną sukėlė kelias avarijas. Jam gresia tūkstantinė bauda ir visureigio konfiskavimas.

Antradienį apie 15.40 val. gautas pranešimas, kad Geležinkeliečių gatvėje iš stovėjimo aikštelės išvažiuodamas tamsios spalvos visureigis kliudė stovėjusį automobilį „Toyota Yaris“, jį apgadino ir iš įvykio vietos pasitraukė. Lengvajame automobilyje sėdėjusi Ukmergės gyventoja 23 metų A.J.policijos pareigūnams teigė neįsidėmėjusi automobilio markės, tačiau matė, kad automobilis buvo be valstybinių numerių, o ant lango buvo priklijuotas popieriaus lapas su skaičiais ir raidėmis.

15.46 val. gautas pranešimas, kad Mūšos gatvėje automobilis „Volvo XC 90“ atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį ir prieš sukant į kairę sustojusį automobilį „Opel Astra“, vairuojamą Norgėlų kaimo gyventojo 30-mečio G.V.

Po smūgio automobilis „Opel Astra“ įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiuojančiu automobiliu „Man“, vairuojamu biržiečio V.S.

Pasak policijos, nustatyta, kad eismo įvykį sukėlė tas pats automobilis, kuris prieš tai pasitraukė iš eismo įvykio vietos Geležinkeliečių gatvėje. Visureigio „Volvo XC 90“ vairuotojui pasvaliečiui 35 metų R.Č., nustatytas 2,31 promilės girtumas. Be to, jam anksčiau buvo atimta teisė vairuoti ir jis automobilį vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo.

Už tai, kad padarė Kelių eismo taisyklių pažeidimą, nulėmusį kitiems asmenims priklausančių transporto priemonių apgadinimą, pasitraukė iš eismo įvykio, su kuriuo yra susijęs, vairavo transporto priemonę neturėdamas teisės vairuoti ir pakartotinai vairavo transporto priemonę būdamas neblaivus, R.Č. surašyti keturi administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Jam gresia kelių tūkstančių litų piniginė bauda, areštas bei automobilio konfiskavimas. Kokią baudą skirti pažeidėjui, spręs teismas.


Šiame straipsnyje: girtasapdaužėautomobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

mū portretas
mūsų teismai humaniški (nusikaltėliams). Pabars ir paleis...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių