Girtas tėvas mažametę bandė įmesti į nuotekų šulinį

  • Teksto dydis:

Dėl smurto prieš vaikus į areštines artimieji uždaryti Klaipėdos, Radviliškio ir Panevėžio rajonuose, į areštinę uždarytas ir Radviliškio rajone prieš motiną smurtavęs neblaivus vaikas, pranešė Policijos departamentas.

Penktadienį apie 9 val. Radviliškio rajone, Baisogalos miestelyje, 17-metis smurtavo prieš 39-erių metų motiną, kuri dėl fizinio skausmo sukėlimo į medikus nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 12.35 val. Klaipėdos rajone, Gargžduose, neblaivus (0,99 prom.) 37-erių metų vyras namuose smurtavo prieš 16-likos ir 8-erių metų sūnus. Nukentėjusieji dėl fizinio skausmo sukėlimo į medikus nesikreipė, įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 16 val. Radviliškio rajone, Jonaitiškių kaime, namo kieme neblaivus (0,55 prom.) 39-erių metų vyras pakėlė į viršų ir numetė ant žemės 9-erių metų sugyventinės sūnų bei, paėmęs už rankos, bandė į nuotėkų šulinį įmesti sugyventinės 12-likos metų dukrą, kuri išsilaisvino ir pabėgo.

33-ejų metų motina incidento metu nuo smurtautojo saugojo kitus du mažamečius vaikus. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugpjūčio 12 dieną apie 1 val. Panevėžio rajone, Giniūnų kaime, namuose, neblaivus (1,61 prom.) 51-erių metų vyras metė butelį limonado į 44-erių metų sutuoktinę ir 13-likos metų dukrą, tuo sukeldamas nukentėjusioms fizinį skausmą rankose. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
Toki parazyta pakart arba i grusti i ta pati sulini ir tegu dvesia ,nu kas musu lietuvelej ,uzas

...

... portretas
"33-ejų metų motina incidento metu nuo smurtautojo saugojo kitus du mažamečius vaikus" - gal metė, o gal ir ne, tiesiog 'Moterys meluoja geriau'.

Ten joks ne tėvas

Ten joks ne tėvas portretas
Ten tas vyras sugriebes už rankos 12 metų sugyventinės dukrą norėjo įmest į nuotekų šulinį. O jau prirašė straipsnio pavadinime kad tipo tėvas, joks jis ne tėvas, ir jinai jam ne dukra, bet visai svetima, kažkokio sugyventinės sugerovo duktė, bet tik ne jo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių