Iš girtų tėvų paimti dar septyni vaikai, tarp jų – mėnesio mergaitė

  • Teksto dydis:

Trečiadienį iš neblaivių tėvų paimti septyni neprižiūrimi vaikai, tarp jų – vos mėnesio mergaitė, pranešė Policijos departamentas.

Vilniaus rajone esančiame Šumsko miestelyje iš apsvaigusių tėvų paimta vasarį gimusi dukra. Policijai pranešta, kad girtaujantys tėvai neprižiūri savo kūdikio. Atvykę pareigūnai 53-eju metų tėvui nustatė sunkų 2,97 prom. girtumą, o 37-erių metų motinai – vidutinį 2,43 promilės girtumą.

Kūdikis, kuriam nustatytas kūno atšalimas, paguldytas į Vilniaus ligoninę.

Varėnos rajone pareigūnai su neblaiviais tėvais rado penkis nepilnamečius. 45-erių metų vaikų tėvui nustatytas lengvas 1,2 prom. girtumas, o jo bendraamžei motinai – vidutinis 2,22 prom. girtumas. Nepilnamečiai vaikai pareigūnų buvo perduoti giminėms.

Klaipėdoje policija į Šilutės plentą vyko dėl šeimoje kilusio žodinio konflikto. 22-ejų metų moteriai nustatytas vidutinis 1,85 prom. girtumas, o 33-ejų metų vyrui – sunkus 2,91 prom. girtumas. Kadangi abu mažametės mergytės tėvai buvo neblaivūs, vaikas išsivežtas į Klaipėdos vaikų ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Tegu dauginasi degradai toks politiku sumastymas.Mat nehumaniska juos iskastruoti.O humaniska kai prigimdo neigaliu vaiku kuriuos nera kur deti,kuriuos turi islaikyti mokesciu moketojai.???Reikia referendumo.Tauta turi nuspresti ka su degradais daryti pakol dar nevisi degradave.Jei politiniai klanai nesprendzia Lietuvos degradavimo.

Manau absurdas sitaip...

Manau absurdas sitaip... portretas
Kai pas jauna moteri gimdoj randa mikroskopo dydzio piktybini zidineli,isima viska.trysdesimt metu gyvenu be gimdos .Isimtadar sovietmeciu del zydinuko.O viskas palikta .Sveika esu.O tokis sekso iskrypeles gimdancios girtos ir jau girtus vaikus mat nechumaniska kastruoti.Juk neuzmigdys ju tik nukenksmins.Jos ir neaugina savo prigimdytu,dar su negalia vaiku.

Anonimas

Anonimas portretas
kodel mokamos pasalpos girtaujančiom seimom .Jos gimdo del pasalpų ar dar neaišku mūsų valstybei.Kiek bus prigimdyta invalidų.Tokias seimas reikia kastruoti ,nes jie tik geria ir vaikus gamina dėl pinigėlių.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių