Ieškomą vyrą policininkė aptiko griovyje

  • Teksto dydis:

Po darbo namo vykusi ir į griovį įlėkusio automobilio vairuotojui padėti sustojusi policininkė padėjo sulaikyti ieškomą asmenį, antradienį pranešė Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Praeitą savaitę vakare namo iš tarnybos grįžtančios Telšių policijos Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyrio nepilnamečių reikalų pareigūnų veiklos grupės specialistės Robertos Juozapavičiūtės dėmesį patraukė Telšių rajone, Nerimdaičių miestelyje, į griovį įlėkęs automobilis.

Baimindamasi, kad apgadintoje transporto priemonėje gali būti nukentėjusiųjų, kuriems reikalinga pagalba, pareigūnė sustojo ir priėjo prie „Volkswagen Passat“ automobilio.

Pareigūnei paklausus, ar gali kuo padėti, eismo įvykio metu nenukentėjęs vyras atrėžė, jog pagalba jam nereikalinga. Pasak pareigūnės, kalbantis su vyru kilo įtarimas, jog jis gali būti neblaivus, nes nuo jo sklido alkoholio kvapas, o kalba buvo nerišli.

Apie įvykį policininkė pranešė kolegoms ir siekdama, kad neblaivus vairuotojas nepasišalintų iš įvykio vietos, liko laukti šalia jo. Į Nerimdaičius atvykę tuo metu rajone patruliavę pareigūnai vairuotojui nustatė lengvą 1,3 promilės girtumą.

Paaiškėjo, kad pareigūnės griovyje aptikto 36-erių vairuotojo istorija kupina pažeidimų. Vyras jau buvo sukėlęs eismo įvykį būdamas neblaivus, be to, jis prie automobilio vairo sėdo neturėdamas teisės vairuoti ir automobilio dokumentų, techninės apžiūros talono bei civilinės atsakomybės draudimo.

Taip pat paaiškėjo, kad vyras yra paieškomas pareigūnų 25 parų arešto bausmei atlikti. Jis pristatytas į policijos komisariato areštinę, o jo automobilis nugabentas į saugojimo aikštelę.


Šiame straipsnyje: Girtumasvairuotojaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

reto grozio policiste

reto grozio policiste portretas
Galejo plaukus isileisti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių