Įkliuvo: neblaivi vairavo „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavusi S. Jakubėnaitė

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Panevėžyje sulaikyta neblaivi prie vairo sėdusi dainininkė Simona Jakubėnaitė, rašo portalas delfi.lt.

Kelių policijos ekipažas sustabdė ir moterį patikrino alkoholio matuokliu. Aparatas parodė vidutinį girtumą - 1,87 promilės.

Neblaivi vairuotoja uždaryta į areštinę.

S. Jakubėnaitė išgarsėjo 2004 metais, kai su Linu Adomaičiu Lietuvai atstovavo „Eurovizijoje“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Eik ,eik koks nuotykis,baisu.girtu vairuotoju pilna,ar tai turi buti straipsnis laikrastyje,cia policijos reikalas.uzsiimkit gerais darbais,o ne kas kur gere,koks alchogolikas pries jus duoda interviu,kad valdzia nesirupina zmonemis.rasykit gera,o to brudo per akis.

Juokinga

Juokinga portretas
tamsta Kauno diena! Kaip pranešė portalas Delfi... O perpasakojo Kauno diena. Kiek kasdien pakliūna girtų jums neužtektų vietos kitiems straipsniams. Bet jų nespausdinate,nors tikrai yra akiplėšiškų, tyčinių ir pan. Kam žlugdyti merginą,pagavo tai pagavo- policijos darbas ir bus jai bauda pritaikyta. Kodėl negirdėti žinomų seimo narių ar kt.aukštesnių( kažkaip aukštų ranka neleido rašyt) valdančiųjų,jų atžalų blogus darbus nesakot. Bijot? Ir ne vien apie išgėrusius, bet viską viską padariusius negero reikia viešint.

Algis

Algis portretas
zmogzudziu veidus zurnaliugos bijo rodyti , nes yra bailus kaip SAKALAI
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių