Įtariami I. Strazdauskaitės žudikai lieka už grotų

Teismas patenkino Generalinės prokuratūros prokurorų prašymus pratęsti suėmimą keturiems asmenims, kuriems yra pareikšti įtarimai ikiteisminiame tyrime dėl Ievos Strazdauskaitės nužudymo.

Kaip pranešė Generalinė prokuratūra, keturiems asmenims teismas sutiko pratęsti suėmimą maksimaliam trijų mėnesių terminui.

Generalinės prokuratūros ir kriminalinės policijos atstovai penktadienį žada pateikti daugiau detalių apie šio rezonansinio tyrimo eigą.

Teisėsauga teigia, kad I. Strazdauskaitė  buvo nužudyta kovo 5-ąją, siekiant pagrobti jos automobilį. Merginos kūnas rastas užkastas Kėdainių rajone. Pareigūnai jį aptiko po kelių dienų, sulaikiusi įtariamuosius. Manoma, kad įtariamiesiems mintis nužudyti I. Strazdauskaitę  kilo spontaniškai.

Pareigūnai tyrimo pradžioje buvo sulaikę iš viso 6 asmenis, tačiau dviejų įtariamųjų neprašė suimti, nes nustatė, kad jie su I. Strazdauskaitės  nužudymu nėra susiję.

I. Strazdauskaitė anksčiau nebuvo žinoma policijai, ji ir jos artimieji nefigūravo jokiuose ikiteisminiuose tyrimuose. Policija neturi informacijos, kad mergina ar jos draugas būtų sulaukę grasinimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

***

*** portretas
Gal kas zino kada bus pagrindinis teismas?

yra

yra portretas
zmogus bus byla taip pasake stalinas o kiek dar tokiu pas mus tai baisu pagalvoti ir LL teisus nes viskas slepiama

Vykdytojai

Vykdytojai  portretas
Isgalvoti, todel negali parodyti veidu, ar nebus paciu vykdytoju visas sis spektaklis?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių