Jonavą šiurpinęs iškrypėlis – sugautas

  • Teksto dydis:

Policija ketvirtadienį pranešė sulaikiusi dešimtmetės mergaitės išžaginimu Jonavoje įtariamą šešiolikmetį.

Policija ketvirtadienį pranešė sulaikiusi dešimtmetės mergaitės išžaginimu Jonavoje įtariamą šešiolikmetį.

Anot Policijos departamento, įtariamasis nustatytas po kelias dienas trukusių intensyvių paieškų. Nusikaltimas įvykdytas praėjusį penktadienį daugiabučiame name Jonavoje.

Įtariamajam artimiausiu metu bus pareikšti įtarimai dėl šio nusikaltimo padarymo, taip pat bus kreiptasi į teismą dėl jo suėmimo.  

Po šio kraupaus nusikaltimo, nedelsiant buvo sudaryta tyrimo grupė, kuri pradėjo intensyvius įtariamojo paieškos veiksmus. Jonavoje ir dieną, ir naktį buvo vykdomas viešas ir neviešas patruliavimas.

„Darbas buvo vykdomas dieną ir naktį. Įtariamasis sulaikytas bendrų Jonavos visuomenės ir policijos pastangų dėka,“ - spaudos konferencijoje Policijos departamente sakė policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

Policijos vadovo teigimu, įtariamasis sulaikytas ketvirtadienį po pietų savo namuose. Mažametės skriaudiko ieškoję policininkai apklausė 200 liudytojų, patikrinta 30 įtariamųjų. Įtariamiojo buvo ieškona ir kitų valstybių policijos duomenų bazėse.

Bendradarbiaudami su kolegomis iš užsienio Smurtinius nusikaltimus tiriantys pareigūnai ieškojo biologinių (DNR) ir daktiloskopinių sutapimų duomenų bazėse, kuriomis naudojasi Europos Sąjungos teisėsauga. Policijos pareigūnai tirdami nusikaltimą, sudarė įtariamojo psichologinį portretą, taip pat buvo tikrinami asmenys anksčiau teisti už seksualinio pobūdžio nusikaltimus, tikrino aktyvių visuomenės narių teikiamą informaciją apie įtarimą sukėlusius asmenis.

„Jis žinomas policijai“, - sakė L.Pernavas, tačiau detalių neatskleidė.

Tiriama, ar nuo jo negalėjo nukentėti daugiau mergaičių.

Iškrypėlio ieškojo didelės policijos pajėgos. Bylą dėl seksualinio mažametės prievartavimo, kurią penktadienį pradėjo Jonavos policija, perėmė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koko

koko portretas
nemanau kad cigonai toki kvaili yra

sodinti

sodinti portretas
iki gyvos galvos, nes iš to bandito žmogaus jau nebus. 16-metis, o jau tokių nusižengimų autorius. Ar nebus iš kokių romų kilęs?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių