Jonavos policijos laimikis – tikras ginklų arsenalas

  • Teksto dydis:

Birželio 15 d. Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai, bendradarbiaudami su Prienų rajono policijos komisariato pareigūnais, kratų metu rado ir iš neteisėtos apyvartos išėmė tikrą šaunamųjų ginklų arsenalą.

Kratų metu pas anksčiau neteistą Prienų r., Šilavoto k., gyventoją rasti ir išimti išimti 3 CZ automatai su garso slopintuvais, 2 CZ pistoletai su garso slopintuvais, 1 C11 pistoletas. Sulaikytam vyrui birželio 16 d. paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vieno mėnesio laikotarpiui. Už neteisėtą disponavimą ne mažiau kaip trimis šaunamaisiais ginklais, didelės sprogstamosios galios arba dideliu kiekiu šaudmenų, sprogmenų ar sprogstamųjų medžiagų vyrui gresia laisvės atėmimo bausmė nuo ketverių iki aštuonerių metų.

Pareigūnai taip pat primena, kad už neteisėtą disponavimą akcizais apmokestinamos prekėmis, kurių vertė viršija 250 MGL dydžio sumą, gresia baudą arba laisvės atėmimą iki septynerių metų. Apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galima pranešti internetiniame puslapyje beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių