Kelmėje operatyviai išaiškintos aukso dirbinių vagystės

  • Teksto dydis:

Kelmės policija išaiškino dvi aukso dirbinių vagystes.

Sekmadienio vidurdienį apie 12.30 val. Kelmėje, S.Šilingo gatvėje, senyvo amžiaus moterį įžūliai apvogė nepažįstamasis – jai nuo kaklo buvo nuplėšta auksinė grandinėlė.

Toks pats juvelyrinis dirbinys Kelmėje pavogtas ir ketvirtadienio ryte. 9.30 val. Vytauto Didžiojo gatvėje esančioje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje, pardavėjai davus apžiūrėti gaminį, vyras jį pasisavino ir paspruko.

Kelmės rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai teigia operatyviai reagavę į įvykius ir sutelkę visas įmanomas priemones įtariamiesiems nustatyti.

Iškart po vagystės policininkai apsilankė Šiauliuose esančiame lombarde, kur ir buvo rasta iš juvelyrinių dirbinių parduotuvės pavogta grandinėlė.

Tos pačios dienos pavakarę, Kelmėje, namuose sulaikytas ir grandinėlę vogęs, ne kartą reikalų su teisėsauga turėjęs įtariamasis, gimęs 1997 metais. Tame pačiame lombarde aptiktas ir iš senolės pasisavintas aukso dirbinys.

Kaip pranešė policija, paaiškėjo, kad moterį vidury dienos apvogė ne kartą teistas Kelmės gyventojas, gimęs 1982 metais. Abu vagystėmis įtariami asmenys pažįstami. Abiem pareikšti įtarimai dėl vagystės.

Senolę apvogusiam įtariamajam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir dokumentų paėmimas, o parduotuvę apšvarinęs įtariamasis suimtas dviem mėnesiams.


Šiame straipsnyje: Kelmėvagystėsaukso dirbiniai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių