Kijevas kaltina separatistus apšaudymais iš didelio kalibro ginklų

  • Teksto dydis:

Ukrainos vyriausybė penktadienį apkaltino Maskvos remimus separatistus šalies rytuose pažeidinėjant trapias paliaubas apšaudymais iš didelio kalibro ginklų.

Karinis konfliktas tarp vyriausybės pajėgų ir prorusiškų separatistų, įsiplieskęs Rytų Ukrainoje 2014 metų balandį, nusinešė jau daugiau negu 9 tūkst. žmonių gyvybių.

Pernai pasirašius paliaubų susitarimą kovos aprimo, bet šią savaitę įtampa tame regione vėl padidėjo.

Ukrainos vyriausybės pajėgų operacijų šalies rytuose spaudos biuras penktadienį išplatintame pranešime nurodė, kad separatistai per pastarąją parą apšaudė vyriausybės pajėgas 81 kartą, naudodamos raketinius granatsvaidžius ir didelio kalibro ginkluotę, kuri pagal paliaubų sąlygas turėjo būti seniai atitraukta nuo „kontaktinės linijos“.

Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos tarptautiniai stebėtojai anksčiau sakė, kad smurtas Ukrainos rytuose „smarkiai padidėjo“.


Šiame straipsnyje: Ukrainaseparatistaiginklaikaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Na ir kvailas tas RUSAS. Prisidengęs įvairiais nikais koliojasi su beretėmis ir visai neišnaudoja jam atsivėrusių galimybių. Važiuotų į Rytų Ukrainą (tai tarpinis persiuntimo punktas į dieviškąją “Novorusiją”) ir didvyriškai padėtų galvą už šlovingąją Putino Rusiją. Apie jį rusų mergos dainas dainuotų, o jis pats kartu su mobiliojo krematoriumo dūmais patektų į išsvajotą dieviškąją “Novorusiją”. Ten jį pasitiktų trylikametės „mūsų mergaitės Lisos“ (Lavrovo žodžiais tariant), pasiruošusios tenkinti visus jo norus. Tai kur kas geriau net už machometonų rojų, kur kiekvieno žuvusio už Alachą džichadisto laukia septyniolika persirpusių, nekaltybę saugančių mergelių. Tik tikras asilas gali atsisakyti tokios žemiškos garbės ir amžinų pomirtinių malonumų.

Senelis Kęstas Br.- okupacijos laikų liekana

Senelis Kęstas Br.- okupacijos laikų liekana portretas
/////////////////////////////>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

to tam jap

to tam jap portretas
ta prasme tu sutinki su tuom jog vatnikai sika putiniskas sapaliones. epinis bukaprotiskumas
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių