Klaipėdoje siautėjo plėšikai, bute rastas negyvėlis

Penktadienį vidury dienos Klaipėdoje siautėjo įžūlūs plėšikai. Viešoje vietoje buvo sumuštas jaunas vyras, iš kurio užpuolikai atėmė solidžią sumą pinigų. Nuo panašių nusikaltėlių tądien nukentėjo dar du klaipėdiečiai. Be to, viename daugiabutyje rastas negyvėlis.

Penktadienį apie 13 val. Birutės gatvėje prie baro du maždaug 25-erių metų jaunuoliai, kurių vienas turėjo metalinę lazdą, užpuolė 1983 m. gimusį vyrą. Užpuolikai auką sumušė ir iš jo atėmė paketą, kuriame buvo 1740 eurai bei vairuotojo pažymėjimas. Iš nusikaltimo vietos įtariamieji pasišalino automobiliu „Audi“.

Tą pačią dieną Debreceno gatvėje apie 15 val. nukentėjo trisdešimtmetis, jam viešoje vietoje fiziniu smurtu pagrasino iš matymo pažįstamas vyras, kuris iš jo atėmė sportinius batus „Nike“.

Nuo nusikaltėlių Klaipėdoje nukentėjo ir čia vakarojęs šilutiškis. Šeštadienį apie 1 valandą nakties Taikos pr. prie parduotuvės du vyrai, spyrę į kojas, auką pargriovė ir iš kišenės ištraukė telefoną, cigaretes bei 9 eurus.

Rumpiškės g. bute pentadienio vakarą aptiktas maždaug 35 metų vyro kūnas. Įtariama, kad velionis mirė perdozavęs narkotikų, kambaryje rastas tuščias švirkštas. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.


Šiame straipsnyje: nusikaltimaimirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

To ir

To ir portretas
Tautybė visai kas kita nei pilietybė. Lietuvos pilietį gina šios valstybės Konstitucija ir kiti teisės aktai, o ir atsako Lietuvos pilietis būtent pagal juos. Meras ne teisėsauga. Ne jo kompetencija spręsti nusikalstamas veikas. Tam yra teisėsaugos pareigūnai, jūsų žiniai.

ir

ir portretas
tai vyksta beveik pastoviai Klaipedoje bet nerasoma kokios tautybes nes ten dauguma rusai ir vertetu merui pasiidometi ir pareiksti nota ambasadai nes tai tapo sisteminga ir si kriminala vertetu deportuoti pagal tautybe is Lietuvos kaip trumpas daro su musulmonais o gal siuos teisetus veiksmus nenori /kazkas/ igyvendint?....

Anonimas

Anonimas portretas
tai cia tie patis kurie bmw norejo pagrobti ir su audi išvažiavo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių