Klastotę pateikęs ukrainietis atsidūrė areštinėje

  • Teksto dydis:

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė, įtariama, klastotę pateikusį ukrainietį visureigio vairuotoją.

Pirmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Suvalkai - Marijampolė, patikrino į Lietuvą vykusį automobilį „Volkswagen Touareg“. Jis ką tik buvo įvažiavęs iš Lenkijos. 2011 m. pagamintą transporto priemonę, pažymėtą ukrainietiškais valstybiniais registracijos numeriais, vairavo 28 metų Ukrainos pilietis.

Vyro turėti asmens dokumentai buvo tvarkingi, tačiau kontrolės metu pasieniečiai nustatė, kad vairuotojo pateiktas ukrainietiškas transporto priemonės registracijos liudijimas, įtariama, yra suklastotas.

Ikiteisminį tyrimą dėl disponavimo suklastotu dokumentu ir jo panaudojimo pradėję pasieniečiai ukrainietį po apklausos uždarė į areštinę. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų. „Volkswagen Touareg" saugomas Kalvarijos užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių