Kova dėl merginos širdies baigėsi telšiškio mirtimi

  • Teksto dydis:

Teismui perduota byla, kurioje telšiškis kaltinamas mirtinai sumušęs kitą vyrą. Anot Šiaulių apygardos prokuratūros, nusikaltimas įvykdytas vyrams aiškinantis dėl merginos.

Bylos duomenimis, 24-erių metų N. S. 2013 metų pabaigoje galimai nužudė dvejais metais vyresnį pažįstamą Telšių miesto gyventoją. Su nukentėjusiuoju kaltinamasis susipažino likus daugiau nei savaitei iki įvykio. Grįžęs iš užsienio N. S. aplankė Telšiuose gyvenančią draugę, su kuria kelerius metus bendraudavo telefonu ir jos namuose rado naują merginos draugą.

Vėliau paaiškėjo, kad N. S. draugė susipyko su naujuoju vaikinu. Praėjus šiek tiek laiko vyrai nusprendė susitikti ir pakalbėti, kuriam turėtų priklausyti patinkančios merginos širdis. 

Santykių aiškinimasis prie įėjimo į daugiabutį baigėsi muštynėmis. Sužalotą nukentėjusįjį nuo grindinio pakėlė pats N. S. su šalia stovėjusiu draugu. Kaltinamasis ir muštynes stebėjęs bičiulis buvo neblaivūs.

Į butą parvedę smarkiai sužeistą vyrą jie pastebėjo, kad jį kankina traukuliai. Po poros valandų iškvietę greitąją medicinos pagalbą vaikinai jiems tvirtino, kad sužalotasis nukrito nuo laiptų. Medikai iš karto pastebėjo, kad gulintįjį ištiko koma, todėl jis nedelsiant buvo išvežtas į ligoninę.

Praėjus daugiau nei mėnesiui vyras ligoninėje mirė.

Įtariamajam N. S. buvo skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir dokumento paėmimas, tačiau sužinojęs apie nukentėjusiojo mirtį jis pasiėmęs kito žmogaus pasą išvyko į užsienį.

Kaltinamąjį pavyko rasti šią vasarą.

Šiuo metu suimto N. S. byla bus nagrinėjama Šiaulių apygardos teisme. Jam gresia laisvės atėmimas nuo 7 ik 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių