Marijampoliečio kelionė vogtu „Volkswagen Golf“ baigėsi pasienyje

  • Teksto dydis:

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė lietuvį, vairavusį Jungtinėje Karalystėje vogtą lengvąjį automobilį.

Sekmadienį (VSAT) Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pasieniečiai kelyje Suvalkai – Marijampolė ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu patikrinti sustabdė į Lietuvą iš Lenkijos ką tik įvažiavusį automobilį „Volkswagen Golf“. Transporto priemonę, pažymėtą angliškais registracijos numeriais, vairavo 55 metų Marijampolės gyventojas.

Patikros metu jis pareigūnams pateikė tvarkingus asmens dokumentus, tačiau įtarimų pasieniečiams sukėlė vyro vairuotas automobilis. Operatyviai nustatyta, kad 2013 metais pagaminta transporto priemonė nuo praėjusių metų sausio kaip vogta ieškoma Jungtinės Karalystės teisėsaugininkų.

Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įsigijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Marijampolietį po apklausos pasieniečiai uždarė į areštinę. Automobilis „Volkswagen Golf“ laikinai saugomas Kalvarijos užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulyte

saulyte portretas
tai saunu kokia Lietuvos reputacija uzsieneciu akimis tai tiesiog net geda bunant uzsienyje pasakyti kad tu is Lietuvos nusivaziavom visai per tokius sudvabalius ir normaliems zmones nelabai smagu vieseti svetur kad i tave ziuri kaip is vagiu banditu salies atvykus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių