Močiutę į ligoninę atvežusi policininkė sugavo girtą vairuotoją

Močiutę į ligoninę atvežusiai Marijampolės policininkei teko gaudyti avariją sukėlusį ir nuvažiuoti bandžiusį neblaivų vairuotoją.

Incidentas įvyko trečiadienio vidurdienį apie 12.48 val. Palangos gatvėje, Marijampolės ligoninės automobilių stovėjimo aikštelėje, pranešė policija.

Atostogaujanti pareigūnė atvežė savo močiutę į ligoninę. Ji pastebėjo, kad šalia ligoninės esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje automobilis „Toyota Hilux“ kliudė stovintį „VW Sharan“ ir bandė pasišalinti.

Netrukus „Toyota Hilux“ vairuotojas kliudė automobilį „Audi A6“ ir vėl bandė pasišalinti.

Pareigūnė nieko nelaukdama savo nuosavu automobiliu užkirto kelią „Toyotai“ ir priėjusi paprašė vairuotojo išsikviesti pareigūnus, kad šie surastų apgadintų automobilių savininkus.

Tačiau vairuotojas ėmė priekaištauti merginai, liepė jai patraukti automobilį, o pareigūnus jis pats išsikviesiąs.

Pareigūnė, įtardama, kad asmuo gali būti apsvaigęs, pati ėmė kviesti kolegas.

Vyras, turbūt įtardamas, kad mergina pati kvies policiją, priėjo prie jos automobilio, ėmė agresyviai elgtis, atidarinėti automobilio dureles ir siūlyti gražiuoju susitarti.

Tačiau policininkei tai sukėlė dar didesnį įtarimą, kad asmuo gali būti neblaivus. Laukdama kolegų pareigūnų, mergina pastebėjo, kad asmuo, palikęs automobilį, eina ligoninės kavinės link.

Ji šio asmens nepaleido ir nuolat stebėjo.

Atvykę pareigūnai 54 metų Marijampolės savivaldybės gyventojui nustatė 2,54 promilės girtumą, jam gresia baudžiamoji atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
Oi, patiko Tado komentaras, taip skaniai prisijuokiau, vitamino C visai dienai. O mergina saunuole, nepabugo uzstatyti automobili. Tas girtuoklis dvi masinas uzkabino, o kiek dar butu pridirbes. Saunuole policininke!

tadas

tadas portretas
mociutes tema ne iki galo isrutuliota.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių