Pasieniečiai pasaloje laukė savaitę – kontrabandininkai taip ir nepasirodė

  • Teksto dydis:

Švenčionių rajone, prie sienos su Baltarusija, Adutiškio užkardos pareigūnai aptiko 3 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių. Buvo palikta pasala, bet visą savaitę kontrabandininkai rūkalų taip ir neatėjo pasiimti.

Dar sausio 2 dieną Ignalinos pasienio rinktinės Adutiškio pasienio užkardos pareigūnai pagal iš Kriminalinės žvalgybos skyriaus kolegų gautą informaciją prie Švenčionių rajono Ramoniūnų kaimo aptiko į polietileną įpakuotus ryšulius. Prie jų buvo pritvirtintos petnešos, kad patogiau būtų nešti.

Ši vieta yra maždaug už 200 metrų nuo valstybės sienos su Baltarusija. Kaip vėliau paaiškėjo, ryšuliuose buvo 3 tūkst. pakelių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos akcizo ženklais, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pasieniečiai čia paliko pasalą. Kadangi visą savaitę pasiimti pamesto krovinio niekas nepasirodė, antradienį, sausio 9-ąją, pasala buvo nutraukta. Rūkalai pristatyti į Adutiškio pasienio užkardą. Dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo ir gabenimo pažeidžiant nustatytą tvarką pradėta administracinė teisena.

Cigaretės saugomos Adutiškio pasienio užkardoje.


Šiame straipsnyje: pasienispasalakontrabandininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas portretas
cia bet kam aisku kad yra,kiekvienas zmogus nori valgit duona su sviestu

Klp

Klp portretas
Vadinasi tarp pareigunu yra ziurke, kitaip nusikalteliu informatorius.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių