Pasienyje su Lenkija įkliuvo bausmės vengiantis Vilniaus rajono gyventojas

  • Teksto dydis:

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė Vilniaus rajono gyventoją, kurio paiešką prieš porą dienų buvo paskelbusi Vilniaus policija.

Vyras buvo ieškomas kaip nuteistas už baudžiamojo nusižengimo padarymą ir vengiantis atlikti bausmę.

Ketvirtadienį VSAT Varėnos rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį maršrutinį autobusą Kelnas – Ryga lietuviškais numeriais.

Tikrindami juo vykusių keleivių dokumentus VSAT pareigūnai sulaikė ir išlaipino 28-erių Vilniaus rajono gyventoją. Jo paiešką Vilniaus policija buvo paskelbusi prieš dvi dienas, antradienį. Vyras buvo nuteistas už baudžiamojo nusižengimo padarymą ir vengė atlikti bausmę.

Vilniaus rajono gyventoją pasieniečiai pristatė į Kalvarijos užkardą, o vėliau perdavė Kalvarijos policijos pareigūnams.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 552 įvairių šalių piliečius, kurių dėl nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos ar užsienio valstybių teisėsauga. Dažniausiai tokie sulaikymai vyksta šalies oro uostuose – šiemet juose sulaikyta 360 ieškomųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių