Pasvalyje telefoniniai sukčiai iš dviejų senučių išviliojo 2 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Pasvalyje telefoniniai sukčiai iš poros garbaus amžiaus moterų išviliojo 2 tūkst. eurų.

Į policiją kreipėsi pagyvenusi moteris, gimusi 1931 metais, ir pranešė, kad į jos namų telefoną paskambino verkdama neva jos sesuo ir pranešė, kad įvyko nelaimė ir reikalingi pinigai.

Iš tariamosios sesers telefoną perėmęs vyras prisistatė daktaru chirurgu ir paaiškino, jog jos giminaitė lipdama laiptais vedė mažą mergaitę, kartu su ja griuvo. Mergaitei esą lūžo kaukolė, o seseriai - ranka ir prakirsta lūpa. Mergaitė operuojama, o sesers ranka sugipsuota, todėl reikalingi 9 tūkst. eurų, kitaip bus keliama baudžiamoji byla.

Į pareiškėjos namus atėjęs nepažįstamas vyras paėmė 1 tūkst. eurų.

Kita moteris, gimusi 1934 metais, policijai papasakojo panašų atvejį. Paskambinęs vyras prisistatė greitosios medicininės pagalbos gydytoju ir pranešė, jog pranešėjos dukra, gyvenanti Vilniuje, lipo stačiais laiptais pargriuvo griūdama sužalojo mergytę, už gydymą reikia įnešti į ligonių kasą 6 tūkst. eurų, nes sudėtinga operacija ir mergytė gali likti neįgali.

Atvykęs nepažįstamas jaunuolis paėmė 1 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Durnos,durnos bobos

Durnos,durnos bobos portretas
Jau durnesnių ir būt negali. Jeigu neturi kur dėt pinigų tai tegu dalija. O man irgi būtu gerai kad kokį tukstantėlį numestu, ačiū pasakyčiau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių