Pasvalyje vyras apšaudė policininkus: teko kviesti „Aro“ pareigūnus

Pasvalyje sutrikusios sveikatos vyras apšaudė atvykusius policijos pareigūnus. Vyrą sulaikė atvykę Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas įvyko pirmadienio naktį.

Apie 2.38 val. gautas pranešimas, kad Pasvalyje, Panevėžio gatvėje, name, agresyviai elgiasi 77 metų vyras.

Atvykus policijos pareigūnams į įvykio vietą, vyras iš šaunamojo ginklo kelis kartus iššovė į pareigūnų pusę, jiems dar net neįžengus į butą.

„Buvo gautas iškvietimas dėl smurto artimoje aplinkoje. Kai atvyko policijos pareigūnai, asmuo pro buto langą iššovė vieną-du šūvius iš orinio ginklo“, – Eltai pasakojo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Jukniūtė.

Pasak O. Jukniūtės, pareigūnai nusprendė nerizikuoti ir pagal nustatytą tvarką apie incidentą informavo „Aro“ pareigūnus.

Iškviesti rinktinės „Aras“ pareigūnai vyrą nuginklavo ir sulaikė, jis dėl sveikatos sutrikimo išvežtas į ligoninę.

Ekspertai tirs pas senjorą rastą ginklą, leidimo reikia galingesniam oriniam šautuvui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

30mey diena is dienos

30mey diena is dienos  portretas
masiskai visais ruporais saukiat kad rusai puola... ble...prigasdintas zmogus po vakcynytes gavo zinute is dievo kad jau laikas atsisaudyt nuo uzpuoliku... nepergyvenkit taip...nesureiksminkit nes sitokiu atveju tik dauges...gerove padare viska kad sveikatos prieziuros ir gydimo sistema taptu bizniavimo dziunglemis ... vaistuku raminanciu ruoskit...jus mislijat kad kanabolikus seip sau stengiamasi legalizuot ??? -viskas cia kad jus abonementais ir prievolemis apkrauti belaimeliai ramesni butumet
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių